2821
2789
عنوان

زن ستیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 36 پست

آره واقعا

منم یادم نمیره.چند سال پیش نزدیک عید یکی عکس از پشت قابلمه گذاشته بود که چه جوری پاک کنمش؟

همه کلی بهش نق زدن که چقدر تو شلخته ای که پشت قابلمه ات کامل تمیز نیست و من چنانم و تمیزم ......

نمیفهمن که بنده خدا اولا چقدر غذا تو این ظرف پخته برای خانواده اش.

بعد هم خب داره میپرسه چه جوری تمیزش کنم دیگه.

تیکه بارون کردن نداره.

تاپیک تیکه انداختن پدر به مامان دوستو بگو

همه میگفتن کرم از خود درخته، نباید ابروشو میبرد، نه بابا مرد که اینجوری نیست، خودش خوشش اومده ها، به مامانت نگیی

یعنی برگامممم ریخت

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب عزیزم یک لحظه منطقی نگاه کناگه نظافت و بهداشتش رو رعایت بکنه، جدا از نظر دیگران، برای خودش هم خوب ...

عزیزم معلومه که خوبه بخدا حرف من چیز دیگه ایه من میگم هرطوری طرف هست به ما مربوط نیست ما مسئول خونه زندگی کسی نیستیم مگه مامور بهداشتیم هرکس سرشو بکنه توی زندگی خودش اگه خیلی با کثیف بودنش مشکل داره خب رفت و آمد نکنه ولی بخدا زشته بری خونه کسی بگی فرشت کثیفه زن کثیفی هستی

یچی شنیدین هی میگین زن ستیزی چی!!!

سگ رمق نمیکنه خونه طرف بره بسکه افتضاحه

منم زنداداشم کثافت از خودشو خونش میباره وانتظار داره مامان من اگ ی روز میره اونجا خونشو تمیزکنه

من ک کاری ب کارش ندارم اصلا اگ عقل وشعور سرش میشد خودش میدونس نباید زندگیشو گوه برداره!

ولی اونیم ک میگه دستش درد نکنه خوب میکنه

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

حالا من رفتم خونه داداشم دیدم خونشون به هم ریخته هست

گفتم عزیزم فکر کنم اذیتی الان کمکت تمیز میکنم من که شروع کردم اونم کلی عذرخواهی و تشکر کرد گفت آره پریود بودم نشد با هم تمیز کردیم بعدم شام نگهم داشت کلی گفتیم و خندیدیم حالا غر میزدم بهتر بود؟

سحر هستم دختر بختیاری معروف به مادیان چموش 🤣

تاپیک تیکه انداختن پدر به مامان دوستو بگوهمه میگفتن کرم از خود درخته، نباید ابروشو میبرد، نه بابا مر ...

اینکه این آدما توی واقعیت وجود دارن حالمو بد می کنه

عزیزم معلومه که خوبه بخدا حرف من چیز دیگه ایه من میگم هرطوری طرف هست به ما مربوط نیست ما مسئول خونه ...

خب طرف مهمون دعوت کرده، جسارتا نباید به حرمت مهمون هم که شده خونه رو تمیز کرد؟

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|پرسیدید چرا گریه میکنم... از فراق شما آقا

یچی شنیدین هی میگین زن ستیزی چی!!!سگ رمق نمیکنه خونه طرف بره بسکه افتضاحهمنم زنداداشم کثافت از خودشو ...

به تو ربطی نداره اون چطوره زندگی خودشه اختیار خودشو داره شما واسه خونه خودت تصمیم بگیر دست از فضولی بردار

فکر کنم خودش رفته بوده دعوتی نبوده

کدوم تاپیکه سرچ کنم؟

خب اگه خودش بیدعوت نرفته نباید توقعی هم داشته باشه. شاید اصلا در شرایطی نبوده که بخواد خونه تمیز بکنه

"کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|پرسیدید چرا گریه میکنم... از فراق شما آقا

به تو ربطی نداره اون چطوره زندگی خودشه اختیار خودشو داره شما واسه خونه خودت تصمیم بگیر دست از فضولی ...

ربط داره وقتی از مادر من انتظار داره کارای خونشو کنه ربط داره!

وقتی سرش همه جا هست جز روسرخودش خودشو تمیز وپاکیزه میدونه از زمین وزمان توقع داره ربط داره بله!

چشاتو وا کنی گفتم من چیزی نمیگم حیوون ک توجنگل و کثافت رشد گرده رمق نمیکنه پاشو توخونه زندگی این خانم بذاره ولی من چیزی نمیگم ب خودش ولی هرکی میگه خوب میکنه!

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

2824
2823
2791
2779
2792