2821
2789
عنوان

جوش دارم

47 بازدید | 7 پست

دخترا خیلی جوش میزنم معمولا ، بمدت که دوستم صاف شده بود آبله گرفتم خوب شدم جوش زدم ، الان دیدم دوتا جوش سر سفید در آوردم کسی تجربه نداشته یا راهکاری سراغ ندارید ؟؟ مشکلی هم ندارم🥲❤️🩹

بکنشون خو

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این جوش ها معمولا از الودگی پوست و اینا میاد یا لوازم ارایشی و اینا چیزی نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شاید نمیدونم ، آخه لوازم آرایشی هم خوب پاک میکنم ولی با صابون میشورم فکر میکنم بخاطر همونه

ممن خودم ارایش که میکنم اول با میسلار واتر پاک میکنم بعد با فیس واش تمیز میشورم تازه بعدش تونر میزنم رو تونر باز یکم میاد با اینکه شستم تازه در عین ناباوری وقتی میکرودرم میکنم بعد همه اینا باز کلی مواد ارایشی از پوستم خارج میکنه که جذب پوست شده بوده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها روتینم هم بگم اینجوریه که آرایش میکنم میام خونه پاک میکنم و صورتمو میشورم با صابون و بعد هم مربوط کننده میزنم و ماساژ میدم ۵ دقیقه ، شب هم موقع خواب دوستمون با صابون میشورم ۱۵ دقیقه قبل خواب بعد مرطوب کننده میزنم ماساژ میدم کاملا که جذب شد موقع خواب روغن زیتون اصل و خام میزنم به دوستم و ماساژ میدم تا خوب جذب شه

یمدت هم از خیار استفاده میکردم و طبق این روایت که گفتم جوشان رفت ولی نمیدونم یهو بعد آبله مرغونی که گرفتم چیشد اینجوری شدم

ممن خودم ارایش که میکنم اول با میسلار واتر پاک میکنم بعد با فیس واش تمیز میشورم تازه بعدش تونر میزنم ...

من آرایش آنچنانی نمیکنم در حد یه تینت و ضدآفتابه ولی شاید بخاطر همینه ممنون بابت راهنمایی❤️