بعد از چهار سال دوست بودن با رفیقم خونشون نرفتم ؟اصلا روم نمیشه به اینکه کسیم که خیلی صمیمی میشم و اونا هم اصلا بد مهمون نیستن ولی روم نمیشه برم خونشون :)
«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یکی دوبار کوتاه در حد دم خونشون یا ۱٠ دیقه رفتم داخل🤣خانوادم نمیزارن برم ی مقدار بمونماونم نمیا ...
من همونم روم نمیشه بگم میخوام بیام نه نمیاره ولی یجوریم....
«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍
حس غریبی میکنم قبلا ابتدایی بودم یه دوست صمیمی داشتم همیشه خونه هم بودیم ولی الان اصلا نمیتونم...