2777
2789
عنوان

چکار کنم از دست این زن

| مشاهده متن کامل بحث + 10878 بازدید | 257 پست
غلط میکنه من خودم بی سر زبونم کاری کنه شوهرم پدرش و درمیاره

😆😆

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
باید شکایتمیکرد ، ثابتمیکرد همه چی روزنیکه هرزه

طلاقش داد

اونم رفت با دوست پسرش ازدواج کرد

الان میگن حق نداره تنها بره بیرون ی دخترم داره

چون دوست پسرش ک آنقدر حروم زاده بود میدونست شوهر داره باهاش بود عوضی

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بخداداییم میگفت تمام روزایی که هی زنک میزده کیمیای خونهمن دلم خوش بوده که نگرانمه دوسم داره منتظ ...

وای

فکر کنم این پسر خاله با دامادشون هر دو با هم ...

معلومه هماهنگ بودن

پسر خالت زن داره؟

داییت زیادی از خودگذشتگی کرده باید آبرو همشون و میبرد

الان دختر خالت نفهمیده ؟

خودم از دست خودم خیلی عصبانی ام بخدا انقدر اصرار کرد هی گفتم نه نمیتونم گفت عیب نداره میام ازت میگیر ...

بهت با تاکید میگم تو خونه نگه ندار تو این اوضاع مملکت اصلا شاید پنهانکاری و خیانت و ... نباشه! مگه میشه تو این دوره آدم گوشی و کارت نداشته باشه! شاید کار خلاف قانون و مملکت کرده باشن... تو چه میدونی آخه!

زهد ریایی،جهل مقدس...
خیلی خیلییی حتی دخترش رودخترش چقد اسیب دید دو سه ساله طلاق گرفتن هنوز تحت نظر روانشناسه چون این اواخ ...

زن دایی سابقت الان در چه حاله؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

حالا من از اونام یه شکلات بخرم خندممیگیره تا شوهرمرومیبینممیگه باز چیکار کردی بخدا در حد شکلات هابار ...

منمیدونم اینجوری ام

نمیتونم هیچی و از شوهرم پنهون کنم

هر چی میشه هم اون میگه بهم هم من میگم

مگر اینکه راز خانوادم باشه و بدونم به شوهرم ربطی نداره

وای فکر کنم این پسر خاله با دامادشون هر دو با هم ...معلومه هماهنگ بودن پسر خالت زن داره؟ داییت زیادی ...

دخترخالم فهمید اونم تا پای طلاق رفت دوتا بچه داشت باردارم بود با هزار واسطه برگشت به زندگیش

نه پسرخالم مجرد بود و هست هنوز از همون۱۰سال پیش دیگه کل فامیل ندیدیمش، خالم نمیدونه همیشه میگه چرا خونمنمیاین دیگه دومادم درسته بدترینکار روکرد در حق زندگی داداشم ولی گناه من چیهنمیاید

نمیدونه چشم دیدنپسرش روندارن

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهت با تاکید میگم تو خونه نگه ندار تو این اوضاع مملکت اصلا شاید پنهانکاری و خیانت و ... نباشه! مگه م ...

نه فکر نمیکنم اینجوری باشه

اگرم باشه هم شوهرم در جریان هم این تاپیک

مو به مو اینجا نوشتم چی شده

گوه تو دهن هر چی زن و مرده خیانت کاره

بیشرفا خب طلاق بگیرید برید گوهاتونو از خیابون جمع کنید بخورید

اعصابم خرد شد بخدا

همه گذشته های کثیفشون یادم افتاد ک چقدر زجر دادن طرف

دخترخالم فهمید اونم تا پای طلاق رفت دوتا بچه داشت باردارم بود با هزار واسطه برگشت به زندگیشنه پسرخال ...

بیاره دختر خالت که داره با این آدم نجس زندگی میکنه

الان اون زنه چکار میکنه ؟

شوهر کرده؟

نه فکر نمیکنم اینجوری باشه اگرم باشه هم شوهرم در جریان هم این تاپیک مو به مو اینجا نوشتم چی شده

اره بگو دیگه

میگم اصلا شاید شوهر شک کرده داده ب تو نگه داری ک ی وقت گوشی روپیدا نکنه

خاموش کرده ک نفهمی چیزی

اره بگو دیگه میگم اصلا شاید شوهر شک کرده داده ب تو نگه داری ک ی وقت گوشی روپیدا نکنه خاموش کرده ک نف ...

خب میتونسته جای دیگم قایم کنه

ولی من که بعد از ظهر میبرم میدم بش

زن دایی سابقت الان در چه حاله؟

بدترین زندگی رو داره نه درامدی نه کاری نه هیچی

از طرفی بابا وداداشش این ۳سال نذاشتن تا سر کوچه حتی بره عین زندانی تو خونه

میدونی چیه باورت میشه دلم براش میسوزه بی عقلی کرد خودش

چندماه پیش تولد دخترش بود انقد دلمکرفت گفتم هرچیی باشه مادرِ الان چقد ناراحته روز تولد دخترش پیشش نیست

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترخالم فهمید اونم تا پای طلاق رفت دوتا بچه داشت باردارم بود با هزار واسطه برگشت به زندگیشنه پسرخال ...

خدا ازشون نگذره

چطور میتونن اینکارو کنن آخه

دلشون ی ذره برای طرف نمیسوزه بابا میره صبح تا شب زحمت میکشه میاره برای من

میخرم میخورم

وای

2790
2778
2791
2779
2792