2777
2789
عنوان

دستشویی نرفتن کودک

206 بازدید | 12 پست

سلام .دختر من ۵سالشه خودش رو میگیره سفت که مدفوع نیاد .میگه از پی پی بدم میاد .خیلی بابت این موضوع اذیت میشه .گریه میکنه.و باعث شده پشتش درد بگیره .هر کسی تجربه ای در این مورد داره لطفا کمک کنه .

من این مشکل رو زمانی که بچه ام رو از پوشک میگرفتم داشتم با قصه حلش کردم ولی نمیدونم روی بچه ۵ ساله جواب بده یا نه اگر دوست داری تاپیک گرفتن از پوشک منو بخون شاید به دردت بخوره یا بهت ایده بده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا یکی دو بار که یبوست داشته درد داشته به خاطر همین دوست نداره سرویس بره بهش انجیر بده و یه کوچولو که متوجه نشه تو غذاش روغن زیتون بریز

اللهم عجل لولیک الفرج  

این مسئله در بین بچه ها دیده میشه و چیزی نیست که فقط مربوط به کودکشما باشه

متاسفانه هیچ راه درمانی نداره چون ریشه در ذهنیت کودک داره و باید کم کم و با صبر و حوصله کمکش کنید

ممکنه حتی چندروز از پی پی کردن خودداری کنه و اذیت بشه

شیراز پزشکی هست که داروی دستساز میدن که آب رو دربدن کودک نگه میداره و حداقل از یبوست و مشکلات بعدی یبوست جلوگیری میکنه

پیشنهاد میکنم به ایشون مراجعه کنید

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...