2777
2789

به من حسه تنهایی داد

رنگ قرمزش از یه دله پرغصه

نگاه به پنجره که بازتاب خود طرفه حس ناامیدی به اینده

کلا فاز غم داره

فقط رنگ. زرد قاب که میتونه گه هنوز ته ته دل کور سوز امیده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من یکم ترسناکه و تداعی کننده بیماری های روحی روانی و یه حالت جناییه و از تظر هنر نقاشی زیبایی نمی بینم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
به من حسه تنهایی دادرنگ قرمزش از یه دله پرغصهنگاه به پنجره که بازتاب خود طرفه حس ناامیدی به ایندهکلا ...

و اینکه درختی که کشیدی بلافاصله یه سایه د خت دیگه

دوری عزیزه

اونم جفتش درختش خشکه امیدی به وصال نداره

و اینکه درختی که کشیدی بلافاصله یه سایه د خت دیگهدوری عزیزه اونم جفتش درختش خشکه امیدی به وصال نداره

و زنگ قرمز با این تن... حس اضطراب به مخاطب میده

حتی زرده قائم درخشان نیس

من دیشب هم خیلی توجه کردم که ببینم چه داستان و چه حرفی داخلش هست شاید اشاره به دیدن و دوست داشتن و ه ...

روی دیوار تابلو هست درونش فردی که به درخت ها خیره شده

فردی که بیرون از تابلو هست بین شما و آن تابلو هست

اینجا شما داری شخصی رو تماشا میگنی که درون نقاشی داره یه نقاشی دیگه رو نگاه میکنه که درون اون نقاشی یه فرد دیگه داره یه تکه از طبیعت معنا دار رو میبینه

روی دیوار تابلو هست درونش فردی که به درخت ها خیره شدهفردی که بیرون از تابلو هست بین شما و آن تابلو ه ...

ولی اصلا مشخص نیست.. انگار تو ی فضای بینهایت وایساده...

اینکه تابلو باشه نه..

ولی اصلا مشخص نیست.. انگار تو ی فضای بینهایت وایساده... اینکه تابلو باشه نه..

هدفم این بود درون اون تابلو فضای پشت درختها مبهم باشه بخاطر همین درخت پشتیش رو یکم محوتر کشیدم شاید بخاطر همین حس بی نهایت میده