2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره لطفاً ممنون میشم

شهر سراب یه روستا داره به نام اردها یه آبگرم معدنی داره که آب اون سنگ کلیه رو از بین میبره در عرض ۱۰ الی ۲۰ روز هر روز باید مصرف کنی آبشو

خودمون خیلی نتیجه دیدیم بهت گفتم اگه مطمعن نبودم نمیگفتم

خودت کدوم شهری عزیزم

شهر سراب یه روستا داره به نام اردها یه آبگرم معدنی داره که آب اون سنگ کلیه رو از بین میبره در عرض ۱۰ ...

اگر احیانا نشد بیام امکان ارسال هست هزینه ای بدیم برامون ارسال بشه هم حق الزحمه هم هزینه ارسال؟حالا یا خودتون یا اگر عطاری اونجا هست انجام میده

اگر احیانا نشد بیام امکان ارسال هست هزینه ای بدیم برامون ارسال بشه هم حق الزحمه هم هزینه ارسال؟حالا ...

والا تا حالا ندیدم ارسال کنن تو روستامون هم عطاری نداریم که در ضمن به عطاری بگی میگه دارو بدم بهت

گذشته از اون باید سه الی چهار دبه بزرگ باشه تا هر روز بخوری اما من گفتم برا صفرا نمیدونم برا کلیه رو دفع میکنه علائمت چجوریه یعنی صفرات عمل لازمه؟

من خودم دو سال پیش داشتم رفتم دکتر گفت تا حدی نیست که باید عمل بشی فقط دارو داد خودمم از عطاری هم دارو گرفتم همزمان هر دو دارو هارو مصرف کردم خوب شدم