2777
2789

اسفند ماه تاریخ زایمانم بود ولی پنج ماهگی سقط درمانی کردم کل وجودم درد میکنه یادش میفتم میخوام جیغ بزنم گریه کنم خودمو بکشم ولی بخاطر دور وریام ساکت میمونم خیلی دلم سوخته خیلی 😭😭😭😭😭😭

حتما گریه کن

غمی که بریزی تو خودت درد و مرض میشه از یه جا دیگه می زنه بیرون

در کنارش حتما به خودت برس حالت بهتر بشه

به زودی خبرای خوش می گیری

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی این تو ذهنم میاد با جثه کوچیک زیر خاکه آتیش میگیرم جا اسنکه تو بغل من باشه سهم خاک شد

ان شاءالله دامنت سبز بشه عزیزم. اون تو دل تو هست . هر وقت دلت تنگ شد اگه تونستی برو سر مزارش.

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤

عزیزززم

حق داری ،خیلی درد بزرگیه

انگار تکه ای از جسمت رو گذاشتن زیر خاک😔

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

تسلیت میگم بهت عزیزم ، حق داری داغ فرزند سخته ، من دو تا سقط توی هفته های پایین داشتم درسته قابل قیاس نیست با پنج ماهه ولی این جنس رنج رو میشناسم

تنها برو سر خاکش یا یه جایی امام زاده ای مسجدی جایی که دلت سبک میشه براش یه دل سیر گریه کن اتفاقا اشتباهت همینجاست که برون ریزی نداری به شدت مهمه که عزاداری کنی که بتونی از سوگ خارج بشی

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85