2777
2789
عنوان

عشقم همه کسم ازدواج کرد 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 41 پست

اروم باش

حست طبیعیه یه ماه دیگه بهتر میشی

ادم بهتری میاد..

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

تو الان داغی حالیت نیست.

چه عشقی

چه کشکی

چه دوغی

عشقت هر بلایی خواست سرت آورد

تو دوسش داشتی اون تورو دوست نداشت رفت با یکی دیگه اگر داشت که میومد سمت خودت

میخواستی عقد کنی بعد در به در دادگاه ها دنبال طلاق

همونم سر نفر بعدی کلی بلا میاره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم میمیرم 😭😭💔

خدا صبرت بده عزیزم زیاد خودتو آزار نده به درد نمیخوره به خدا این همه اذیت و آزاد دادن خود

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

هیچوقت نمیبخشمش😭💔 خیلی بهم بد کرد خیلی 😭💔

میدونم درکتون میکنم.

نمیدونم آقا یا خانم هستید.

ولی یجور دردی هست که خودمون به خودمون تزریقش

کردیم.امیدوارم روزی به همین زودی حال دلت

واقعاً خوب بشه،زخمت ترمیم بشه.

عزیزم به شما قول ازدواج داده بودددد؟

پس خدا حقتو ازش میگیره ،

چقدر از دوستای منم همین اتفاق براشون افتاده انقدر زود وابسته نشید که متاسفانه توی رابطه بیشتر دختر ضربه روحی میخوره 🥹🫂

عزیزم به شما قول ازدواج داده بودددد؟پس خدا حقتو ازش میگیره ،چقدر از دوستای منم همین اتفاق براشون افت ...

آره 😭😭💔 با بی رحمی ولم کرد 😭💔 خدا الهی جزاشو بده جیگر یتیمو سوزوند 😭💔 من بی کس کسیو ندارم حقمو بگیره الهی حضرت ابلفضل حقمو بگیره 😭 الهی خدا جزاشو بده 😭😭

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

آره 😭😭💔 با بی رحمی ولم کرد 😭💔 خدا الهی جزاشو بده جیگر یتیمو سوزوند 😭💔 من بی کس کسیو ندارم حقم ...

تا وقتی اینو یاد نگیری که نباید به این جنس نر دل بست اونم تازه قبل ازدواج که به هیچ عنوان نباید دل بست ،همین بلا دوباره و دوباره سرت میاد چون جنس مردا همینه اکثرا بی وفان اکثرا ازت که سواستفاده کردن زده میشن سیرمیشن میرن سراغ یکی دیگه ،اصلا ممکنه یه روز بی دلیل ولت کنن وبرن تو میمونی یه علامت سوال که اخه چی شد چرا رفت؟؟

الانم شما تا شیش ماه یا یه سال یا حتی بیشتر نگذره آروم نمیشی چون بهش دلبسته بودی ووابسته،عادت کرده بودی به بودنش،برای همینم سخته نمیتونی آروم باشی،بیقراریات ادامه خواهد داشت تا زمان حالتو بهتر کنه..ولی دیگه تا ازدواج نکردی عاشق نشو..اصلا عشق چیه بابا ،من که از عشق خیری ندیدم به قول شادمهر تا حرف عشق میشه من میرم من سخت ازاین حرفا دورم ..