2777
2789
عنوان

از رابطه متنفر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 77 پست
حق داری منم از بارداری ناخواسته متنفرمروش جلوگیریت چی بوده؟ به همسرت میگی نظرش چیه؟ چنتا بچه داری؟ م ...

دو بچه بزرگ دارم جلوگیری با ک یازده ساله

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

37 سال پسر جوان دارم اصلا دیگه موقع بارداریم نبود

آخی 😢😢 اشکال نداره ببین منم انقدر از اون بارداری ناخواسته ناراحت و افسرده شدم که خدا میدونه.

ولی دخترم که دنیا اومد انقدرررر خواستنی شد و انقدر برکات دااااشت....

تجربه ثابت کرده اتفاقا اون بچه ای که اصلا نمیخواستیش خیلی عزیز میشه

مامان منم آبجی کوچیکمو اصلا نمیخواست ولی خیلی بعدا عاشقش شد

این حالات الانتم طبیعیه به همسرت بگو بیشتر درکت کنه

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

جفتمون نظرمون ب اینه نگه نداریم ولی هیچکس کمک نمیکنه ک فقط فتوا میدن

اونایی که فتوا میدن معلوم نیست کجا به کمک آدم میان چند هفته هستی

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
همسرت چی بچه میخواد؟ آخه من همسرم میگه فعلا بچه نمیخوام بخاطر همین حواسمون هست

بچه اولمم با نفهمیای این باردار شدم واقعا سهل انگار و نفهم متنفر شدم ازش

اونایی که فتوا میدن معلوم نیست کجا به کمک آدم میان چند هفته هستی

پنج هفته تمام ولی سونو واژینال نشون نداده تا چیزی پیدا نشه نمیشه قرص بخورم بدجور تو بلاتکلیفی هستم

ن اصلا

اگر شرایط نداری وممکنه بچه وخودت داغون وافسرده بشین بیشتر فکر کن به روحیات خودت وهمسرت خیلی بستگی داره اون طفلک به دنیا بیاد بازی میخواد بدوبدو میخواد هم پای بازی میخواد مدرسه وکمک و درس و همه چی میخواد باید ببینی از پس اینا بدمیای یامیخوای ول کنی خودش بزرگ بشه و شاد بزرگ نشه.چون من ۳۵ سالمه درکت میکنم ومیدونم کار راحتی نیست