2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچها یه سوال مگه نمیگن رو آیفون فقط از فیل تر شکنای پولی باید استفاده کرد این رایگانا رو سلامت باطری ...

اره تاثیر میزاره ولی مال من تایمش تموم شده دیگه حال نداشتم بخرم بعد دیگه گوشیم رو سه ساله دارم خسته شدم می خوام عوض کنم

اره تاثیر میزاره ولی مال من تایمش تموم شده دیگه حال نداشتم بخرم بعد دیگه گوشیم رو سه ساله دارم خسته ...

چقدر میخری فیل تر شکنو مثلا

من میخواستم 16 بگیرم چند مدت پیش دیدم زده بود 160 بعد فکر میکردم قیمتش تغییر نمیکنه الان رفتم نگاه کردم همون 250😑

تو خوابمم نمیتونم بخرم دیگه

چقدر میخری فیل تر شکنو مثلا من میخواستم 16 بگیرم چند مدت پیش دیدم زده بود 160 بعد فکر میکردم قیمتش ت ...

۲۵۰ هزار تومن

ببین من مامانم ۱۶ رو تابستون خزید ۹۰ تومن الان شده ۱۵۰ تومن کلا خیلی اوضاع خرابهههه

۲۵۰ هزار تومن ببین من مامانم ۱۶ رو تابستون خزید ۹۰ تومن الان شده ۱۵۰ تومن کلا خیلی اوضاع خرابهههه

آها خب پس خیلی گرون نیست فکر کردم چند میلیونه

سود کرد واقعا به موقع خرید

معمولی گرفت یا پرو این قیمت

من اسکل فکر میکردم قیمتش همین میمونه حتی ممکنه کمترم بشه چون از سال تولیدش گذشته😑😂😂

آها خب پس خیلی گرون نیست فکر کردم چند میلیونهسود کرد واقعا به موقع خرید معمولی گرفت یا پرو این قیمت ...

نه ببین ایفون رو میگیری سراسر سوده برات😂

دست دومش رو گرون تر از چیزی که نو خریدی می تونی بفروشی

نه ببین ایفون رو میگیری سراسر سوده برات😂دست دومش رو گرون تر از چیزی که نو خریدی می تونی بفروشی

کاش قبلا میگرفتم الان واسه خریدنش باید کلیه هامو بفروشم😂😂

مامانم همش میگفت گوشی فایده نداره پولت هدر میره تازه کم ارزش هم میشه😑

نمیدونی 16 پرو حافظه 256 اون موقعی که مامانت خرید حدودا چقدر بود قیمتش