2777
2789
عنوان

پاپ اسمیر

128 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

برای تست پاپ اسمیر برم درمانگاه پیش ماما  یا حتما برم متخصص زنان؟؟؟ 

دکترها واس چند ماه دیگه وقت میدن😑

اطرافمان مشتی خزنده،که راه به راه پوست می اندازند و حقارتشان را با تصور تخریب ما زنده میکنند😏

متخصص

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرجا بری فرقی نداره مهم دقت ازمایشگاهه.

ینی جوابش رو ازمایشگاه میده یا اینکه باید دکتر ببینه تا جواب دقیق رو بده؟؟؟ 

اطرافمان مشتی خزنده،که راه به راه پوست می اندازند و حقارتشان را با تصور تخریب ما زنده میکنند😏
برو پیش ماما اصلا کار پیچیده و تخصصی نیست که بخوای این همه صبر کنی

ینی جوابش رو ازمایشگاه میده یا اینکه باید دکتر ببینه تا جواب دقیق رو بده؟؟؟ 

ببخشید درد هم داره من هفت ساله ازدواج کردم تا بحال نرفتم می ترسم

اره عزیزم میدونم ولی خب برای چکاپ شدنه دیگه

به دردش می ارزه ☺️

بچه ها دردش چقدره؟فرانك عميدي عكس اون وسيلشو گذاشت خيلي ترسناك بود 

اين وسيلش اهنيه يا پلاستيكه؟.يكي برام توضيح بده

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
بچه ها دردش چقدره؟فرانك عميدي عكس اون وسيلشو گذاشت خيلي ترسناك بود  اين وسيلش اهنيه يا پلاستيك ...

پلاستیکه

ولی درمورد دردش نمیتونم نظر بدم چون خودمم اولین باره میخام برم

جواب رو آزمایشگاه میده ، دکتر نگاش میکنه متناسب با نتیجه راهکار میده

مرسی گلللم😍

ینی اگ هیچ مشکلی نباشه ازمایشگاه میفهمه تا دیگ نخوام برم پیش دکتر؟ 

یه بار پیش ماما رفتم یه بارم پیش متخصص

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»