2777
2789
عنوان

بیاید دغدغه هامونو بگیم و راه حل بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 93 پست
خونه بخریم بتونم چرخ خیاطی بخرم

ان شالله

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چک میکنمبیشترشون هم از این کار در خانه های کلاهبردارنبازم خدا بزرگه.ان شالله یه آدم درست هم قسمت تو ...

ممنون عزیزم واسم دعا کن❤️

همشون کلا_هبردار نیستن جز اونایی ک میگن اولش پول بده

وگرنه پورسانتیم کار کنی بگی اولین پورسانتارو همون موقع بهت بدن اعتماد کنی

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

هرزمانی خدا خواست همون میشه.زیاد مهم نیس

چ خوب که حالتون با خودتون خوبه بی نیازید

هرزمانی خدا خواست همون میشه.زیاد مهم نیس

شما اعتقاد داری ب اینکه خواسته هارو رها کنیم تا برسیم؟

خودتون همسن من بودید این مدلی ک من هستم بودید؟

[QUOTE=405877730]چ مریضی دوس ندارم اسم بیارم

نترس بابا استرس خودش بدتر از همه چیزه .دکتراام گنده میکنن همه جیو

فعلا که شاغل هستم و با برنامه پیش مبریم.اگر قسمت باشه ازدواج مبکنیم😊😊😊

عه خداروسکر تو مرحله اشنایی هستی پس

واقعا؟؟؟ بخدا موندم چکار کنم لعنت به این دنیا

آره همیشه همین بوده حتی یوقتایی خیلی خیلی بدتر ولی زندگی جریان داره امیدوار باش و ادامه بده

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما اعتقاد داری ب اینکه خواسته هارو رها کنیم تا برسیم؟ خودتون همسن من بودید این مدلی ک من هستم بودید ...

بله اعتقاد دارم.همسن شما بودم خیلی برای هرچیزی بی تابی میکردم.برای هر خواسته ای کلی دعا میکردم و بازم نامید بودم.خدارو خسته میکردم😂تا اینکه واقعا خودم خسته شدم.برگردم به عقب اصلا اونجوری رفتار نمیکنم.هنوزم گاهی رهاکردن برام سخته ولی کلا تو این سن انگار ی پختگی ناگهانی میاد سراغت

بله اعتقاد دارم.همسن شما بودم خیلی برای هرچیزی بی تابی میکردم.برای هر خواسته ای کلی دعا میکردم و باز ...

پس الان نصیحتی بخوای بهم بکنی بابت ازدواج چیه؟

نه عزیزم.خبری نیس.فعل جمع به کار بردم اشتباه برداشت شد

ولی درست میگیا من خیلی روکارم گیر بودن چون یه مشکل واسه کارم پیش اومده بود و گریه میکردم

واسم همون موقع خاستگار اومدو من رفتم تو فاز ازدواج و زنگ زدن کارم درست شد

الانم سرم به کارم گرم بود و فکرشو نمیکردم خاستگار واسم اومد ولی خب به درد جرز لای دیوارم نمیخوردن فاجعه بودن

پس الان نصیحتی بخوای بهم بکنی بابت ازدواج چیه؟

با هر کسی که میاد خاستگاری حتی خیلی داغون باشه آشنا بشو.خیلی چیزا یاد میگیری و خیلی معیارهات عوض میشه.معیارت هم اصلا ظاهر و مادیات نباشه. دنبال ی پسر بداخلاق و کار درست باس که باهاش آرامش داشته باشی.در کل زیاد سخت نگیر جایی خبری نیس