مامان من پیش دکتر کامبیز پوریوسف عمل کرد خیلی راضیه انصافا دکتر خیلی خوبی هستن مامانم به جز لیفت پهلو و شکمش هم لیپو کرد پیش همین دکتر مطبشون سعادت آباد
https://jarahezibaei.com/ سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ شماره تماس: ۰۹۱۹۴۴۷۸۹۹۷
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
دوست من عمل کرده همراه کوچک کردن سینه میگفت بسیار درد داشتم تا شش ماه ماشین که از دست انداز رد میشد جیغم میرفت هوا الان بعد چند سال خوب شده البته نمیدونم چرا دوستم بعد از عمل سینه دیگه عادت نشد و متاسفانه بچه دار هم نشد البته دکترا میگن ربطی نداره ولی خودش میگه دقیقا بعد از این عمل دیگه پریود نشدم
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
بادکش سینه،ی قالب تلقي داره شکل سينه و ی دسته ک باهاش بادکش رو انجام میدی روزی حدود ده تا پانزده دقیقه هر سینه رو انجام میدم قبلش با روغن E یا روغن انار چرب میکنم بعد انجام میدم من ک راضی بودم آخه سینه هام خیلی کوچیک یود مدلشم دوست نداشتم الان خیلی باحال داره میشه😁😁😁😁
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰