2777
2789
عنوان

برای اونشب چ لباسی مناسبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 53 پست
از مزون مژگان.تهرانپارس . شیکه ولی گرونه یه خرده به نظرم.قیمتش به لباس نمیاد .۵۸۰ میارزه به نظرت؟

😨😨😨😨😨😨خیلی خوشگله عزیزم ولی اخه ۵۸۰۰۰۰۰😩😩😩😩

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم به شخصه بجز مهمونی های عصرانه یا مولودی ها و سفره های مذهبی، تو مهمونی های زنونه تونیک و بلوز و شلوار و لباس هایی از این دست نمیپوشم.

شما اولش گفتی تک باشم، شیک باشم و ...

خب تونیک یا بلوز و شلوار جین رو که درجه چندم ها هم میپوشن.

وقتی تو تالار مراسم گرفته میشه ، احتمالا مدیحه سرایی هم تو برنامه هست، یه کم لباس مجلسی تر باشه شیک تره.

بازم سلیقه ی خودتون شرطه

[QUOTE=58654146]من خودم به شخصه بجز مهمونی های عصرانه یا مولودی ها و سفره های مذهبی، تو مهمونی های زنونه تونیک و بلو ...[

اوهوم برای موقع شام ک خوبه؟

ولی خب فامیلاشون سلیقشون خیلی توی لباس خوب نی برای همین دستم بازه تو همه چی منتاها طرحشون شیک باشه بعضی از شومیزام هستن ک خیلی شیکن

مگه جشن عقده اینو بپوشی معمولا مراسم رسمی از مکه اومدن کت و شلپا. با شوهرت ست کن عالی میشه

تو تالار.جدا هستن اقایون.فامیلای ما از عروسی بدتر تیپ میزنن واسه مراسم مکه.😁اینی که من میخام بخرم حالا خیلی سرسنگینه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

ببخشید ولی تعویض لباس برای شام اصلا کار جالبی نیست. یه لباس مناسب از اول تا آخرش بپوش. بهتره لختی نباشه چون عروسی که نیست. کت و دامن یا پیراهن مناسبتره. شومیز و شلوار لی اصلا مناسب تالار نیست.