2777
2789
عنوان

اولین حموم نوزاد

206 بازدید | 32 پست

سلام دوستان دخترم الان شیش روز داره،می خوام ببرمش فردا حموم ولی میترسم بار اولم هست، بند نافش هنوز نیوفتاده میترسم حمومش کنم یا نرم بشه دیر تر بیوفته یا حواسم نشه دستم بخوره بهش اتفاقی بیوفته سرش هم نمی دونم بشورم یا نه میترسم آب بره بینیش خفه بشه چرا انقدررررر سخته همه چی ؟؟؟؟؟؟؟🥲

زندگی کوتاه است به فاصله پلک بهم زدن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بده مادرت یا مادرشوهرت حمومس کنن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

مبارکه عزیزم💖بنظرم حتما کلیپ آموزشی ببین و یا حتما از آدم با تجربه تری اگر در دسترست هستن کمک بگیر

فقط من دیدم حوله رو میپیچن دور بچه که لیز نخوره و هی قسمت قسمت میشورنش

البته من حمام ده روزگی شنیدم شش روزشه نرماله ببرید حمام

بده مادرت یا مادرشوهرت حمومس کنن

مادرم سرما خورده مریض شده نمی تونم مادر شوهرم هم خیلی سنش بالاست نمی تونه مجبورم خودم خواهر هم ندارم که کمک کنه

مبارکه عزیزم💖بنظرم حتما کلیپ آموزشی ببین و یا حتما از آدم با تجربه تری اگر در دسترست هستن کمک بگیر ...

میشه یعنی نبرم بزارم حداقل نافش بیوفته بعد

مادرم سرما خورده مریض شده نمی تونم مادر شوهرم هم خیلی سنش بالاست نمی تونه مجبورم خودم خواهر هم ندارم ...

اگه حتما میخوای ببری خودت دامن بپوش بچه رو بذار رو پات آروم بشور و با کاسه از تشت آب بریز روش. نمیخواد بسابیش فقط در حدی که تنش یه آب و کف بخوره

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

ولی بذار نافش بیفته بعد ببر

چند روز دیگه صبر کن حداقل نافش بیفته بعد ببرش حموم چه عجله ای داری

برعکس عجله ندارم بقیه عجله دارن میگن حمومش کن بدنش سبک بشه منم میترسم سرما بخوره هوا خیلی سرد شده

حموم و خوب گرم کن بعد کف حموم بشین چهارزانو بزن بچه رو روی پات بخوابون با یه لیف نرم بدنش و بکش آب ولرم بریز سرشم توی دستت یه ذره شامپو بریز کف کنه آروم بمال روی موهاش کف توی صورتش نیاد بعد به شکم بخوابون روی پات آروم روی سرش آب بریز تا کفش بره

خدایا شکرت برای چیزای زیادی که بهم دادی ولی برای من طبیعی شدن و به چشمم نمیان