2777
2789

زيرميزي به دكتر بعد سزارين

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اگه لگنت تنگه باید سزارین کنی ...دکترها با خودشون میگن برای بچه مشکلی پیش نیاد کافیه دیگه حالا ما ...

هفته دیگه قراره دوباره چکم کنه میرم اگر بازم گفت تنگه بهش میگم نامه بده سزاذین بشم 

دوست من مشکل شماروداشت طبیعی زایمان کرد میکه مردم وزنده شدم هرچی به دکترگفتم نمیتونم ببر سزارین قبول نکرد

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

اثلا نگران نباش بیمارستان که بری اونا خودشون کمکت میکنن در ضمن در صورتی طبیعی اجباری میشه که وقتی بیمارستان رفتی دهانه رحمت ده سانت باز بشه و وقتی باز بشه یعنی بدنت این قدرت رو داره گه طبیعی بیاد نی نیت؛اگه باز نشه میفرستنت سزارین دیگه انقد هم الکی نیس بگن زور بزن فقط طبیعی

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
دوست من مشکل شماروداشت طبیعی زایمان کرد میکه مردم وزنده شدم هرچی به دکترگفتم نمیتونم ببر سزارین قبول ...

اره بی رحمن دکترا منم میترسم ولی سپردم ب خدا از بخیه و تیغ زدن متنفرم ب شدت ماشاء الله بچمم یکم درشته نمیدونم زنده میمونم یا میمیرم