2777
2789
عنوان

کاش انقدر ناشکر نبودم

141 بازدید | 19 پست

هیچجوره دلم بچه نمیخواد همیشه میگم چجوری ملت انقدر واسه بچه خودشون رو به درودیوار میکوبن البته بااحترام به همه

الانم متوجه شدم باردارم متاسفانه میخوام بندازمش هرچقدر باخودم کلنجار رفتم نتونستم خودمو قانع کنم واسه بدنیا اوردنش

هعییی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرایطت؟

خودم شاغلم همسرم شاغله درامدمون هم بالای ۶۰تومنه مشکل مالی نداریم

خونه وماشین هم داریم

ولی حس میکنم خیلی کار نکرده هست که باید انجام بدم

دلم میخواد خونه بخرم برم مسافرت خوب دوس ندارم پولامو خرج پوشک و دکتر وشیرخشک بچه کنم

تو رو خدا ناشکری نکن. من الان فقط دعا میکنم خدا بهم یه بچه بده. اگه بچتو نمیخوای بدنیا بیارش بده به ...

مشکل اینجاست من اصلا ادمادگی بارداری رو ندارم هیچجوره نتونستم خودمو قانع کنم به دنیا بیاد

امیدوارم بزوذی دامن شماهم سبز بشه عزیزم

خودم شاغلم همسرم شاغله درامدمون هم بالای ۶۰تومنه مشکل مالی نداریمخونه وماشین هم داریمولی حس میکنم خی ...

یروز که دلت بچه میخواد میبینی نمیتونی بچه دار شی. کاش پارسال یکی بود اینو بهم میگفت. بچتو بدنیا بیار. نا شکری نکن.

اگه بدنیا اومد و گفت خدا لعنتت کنه تو این شرایط چرا منو دنیا اوردی چی؟

کدوم شرایطت عزیز من داری میگی وضع مالیت اوکیه فقط چون میخوای بری پی خوش گذرونی بچه رو نمیخوای..

البته ک هروقت خواستی مادر بشی بچه دار شو.

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱