2777
2789

یه دوستی داشتم ماکارونی رو کاملا با ماست مخلوط میکرد خیلی وحشتناک میشد بعد میخورذ

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماست ترش و خرما

ماکارونی و ماست

لوبیا چیتی و نون باگت😬

ترکیب میوه ها با نوتلا

کله پاچهه

خداروشکر تو این چیزا کم نمی زارم🤣

خود گنه کاریم و از دنیا شکایت میکنیم ،غافل از خود دیگری را هم قضاوت میکنیم : )'

کله پاچه،سیراب شیردون،پای مرغ،تخم مرغ عسلی به نظر بچه هام چندش ترین غذاها هستن

منم همشو دوست دارم 😄تازه من پوست مرغ رو میزارم رو گاز روغنش ک در میاد میشه مثل چیپس اونم میخورم خوشمزس😄

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
اره ولی آخه گفته چندش باشه از نظر بقیه،نون زیر کباب انقدر خوشمزه س که به یه استعاره تبدیل سده

والا به چند نفر گفتم دوست دارم ایش و اوش کردن واسم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

از کباب خوشمزه تره😂

دقیقا😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

عاشق دندون کشیدن گوشتیم که استخون داره 😂🥲

اکثرا قسمت بدون استخوان دوست دارن من برعکس

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

جیگر خام خام وقتی شکم گوسفند رو باز میکنن،اخ دهنم آب افتاد نمک میزنم میخورم،بچه بودم بیست سال پیش بابام مرغ رو سر میبرید ،وقتی بهم مرغ میدادن تیکه و بسته بندی کنم همیشه جیگر هارو نمک میزدم میخوردم،همیشه سوال بود جیگر مرغ کجا میشه ،،،🤣🤣🤣

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

استارتر انصافا حال بهم زنه😖

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓