faghattt مدیر عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 586 عنوان کالابرگ | مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 37 پست از امروز میشه برداشت کرد ؟ هر مقداری که تعیین کردن .... 1404/10/14 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 82596 ولی دوستمون میگه اینجور نیسهوش مصنوعی هم پرسیدم چیز دیگه ای گفت چی گفت زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بابالنگمتوسط عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 445 چی گفت اینکه بیستم نفری ۴ میدن بعد کامل میتونی برداشت و خرید کنی و بعد از بهمن ماهی یه تومن میدن
خرسپشمالو3 عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 2037 بعد ۴ تومن رو کامل برداشت میکنیم؟ و از بهمن هم ماهی یه تومن میدن؟ برای ۴ ماه هست دیگه خودت باید مدیریت کنی بعدش هم ماهی یک تومن البته باید کالا بخری
خرسپشمالو3 عضویت: 1404/05/24 تعداد پست: 2037 میگم ماچهارنفریم خوب،، بیستم به بعدفقط چهارتومنشو میتونم بردارم؟؟؟؟ بعدبهمن واسفندوفروردین هم برجی چ ... اخبار اعلام میکنه دقیق نمیدونم یکیجا میتونی خرید کنی یا نه
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 13114 گفتم بالاتر.این مال ۴ ماه پیشه که ندادن و جمع شده و الان ریختن به حساب مردم.از بیستم کالا میتونی بخر ... به ما چون دهک هست بودیم یارانه میدادن ولی حالا برگ نمیدادن ،الان این چهار تومن رو دادن،یعنی از این به بعد به ماهم ماهی یک تومن رو میدن ؟ اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7644 به ما چون دهک هست بودیم یارانه میدادن ولی حالا برگ نمیدادن ،الان این چهار تومن رو دادن،یعنی از این ب ... بله میدن.به ما هم کالا برگ نمیدادن ولی واریز شده واسمون.ولی اینکه هنه ی اون ۴ تومنو تو یه ماه میسه خرید کردیا نه هنوز بین علما توافق نشده😆 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
ریراخانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 13114 بله میدن.به ما هم کالا برگ نمیدادن ولی واریز شده واسمون.ولی اینکه هنه ی اون ۴ تومنو تو یه ماه میسه خ ... اشکال نداره، مهم اینه از این بعد به ما هم بدن، تا حالا نمیدونم چهار یا پنج بار دادن نفری سیصد اینا به ما ندادن اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 7644 به ما چون دهک هست بودیم یارانه میدادن ولی حالا برگ نمیدادن ،الان این چهار تومن رو دادن،یعنی از این ب ... و ازین به بعد هم میدن هر ماه یک تومنو 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖