2777
2789
عنوان

درمان آندومتریوزیس حاد

5 بازدید | 0 پست

سلام دوستان تصمیم گرفتم بیام و تجربمو باهاتون راجب آندومتریوزیس حادی که داشتم و حالا درمان شده الحمدلله درمیون بذارم شاید برای کسی مفید باشه و بخش کمک کنه.

دوستان من ناباروری داشتم و البته هنوز هم دارم و کامل برطرف نشده و رو به بهبود هست.

یکی از دلایل اصلی ناباروری من آندومتریوزیس حاد بود که طب نوین هیچ درمانی براش نداره و الحمدلله ازونجایی که منم اعتقاد زیادی بهش ندارم سعی میکردم مشکلاتم و با اصلاح سبک زندگی و تغذیه سالم و با کمک طب اسلامی و طب سنتی بر طرف کنم.

شانس با من یار بود دو سال تمام من پرهیزات غذایی رو رعایت کردم روغنهای مصرفیمو سالم کردم نان سفید مصرف نکردم فست فود مصرف نکردم و ...

یک روز با یه پیج داخل اینستاگرام آشنا شدم که طب سنتی بود و راجب مشکلات رحمی و ناباروری حرفهای خوبی میزد و خیلی هم ازش نتیجه گرفته بودند

تصمیم گرفتم بهشون پیام بدم و مشکلاتمو باهاشون در میان بگذارم

دوستان من دو دوره از داروهاشون رو در کنار اصلاح سبک زندگی و تعزیه سالم، مصرف کردم.

خب در طول درمان مخصوصا داروهای واژینال من میدیدم که به سری پوستههای سفیدی از واژنم تخلیه میشه شبیه دستمال کاغذی یا پوست مرغ اما حالت خشک و نازک تر از پوست مرغ و خب اینها تا مدتی که داروهای واژینال مصرف میکردم کم و بیش خارج میشدند.

حرف رو کم کنم و برم سر اصل مطلب

دوستان بخاطر باردار نشدن دیگه اون مسیر رو ادامه ندادم اما هیچ داروی شیمیایی هم مصرف نکردم

با اصرار همسرم رفتم پیش دکتر هتاو قاسمی تهرانی در اصفهان

منو فرستاد آزمایش هورمونی HA و عکس رنگی و همسرمم اسپرم

میدونید چه اتفاقی افتاد؟

دوستان آزمایشاتم خوب بودند و تیروییدم قبلاً کم کار بود حالا کامل برطرف شده بود بدون هیچ داروی تیرویید

ویتامین دی همیشه پایین بود الان بدون قرص ویتامین دی همه چی اوکی بود

و پرولاکتینمم نرمال شده بود

تنبلی تخمدانم کامل هنوز برطرف نشده اما به شدت میزانش کم شده و رو به بهبوده

و اما مسئله مهمتر آندومتریوزیس که طب نوین معتقد درمان نداره در عکس رنگی رحم نشوند داد که آندومتر من کاملا سالمه و هیچ نقصی نداره

تنها نقص من در حال حاضر لولههای فالوپ هستند که هر دو مسدودند و با عکس رنگی باز نشدند و بخاطر همین مراحل عکس رنگی برای من دو ساعت زمان برد و خدا رو شکر که بیهوش بودم وگرنه از درد میمردم.

خواستم بگم هیچ دردی بی درمان نیست دوستان اما خودتونو دست طب نوین ندید که همش ناامیدیه و ترس و داروهای عمری

اگر کسی سوالی داره خواهش میکنم بورسه با کمال میل جواب میدم...