2777
2789
عنوان

مادرشوهرم روز پدرو خراب کرد 😡😡😒

792 بازدید | 61 پست

خیییلی عصبانی و ناراحتم

روز پدر رفتیم خونه پدرشوهرم دامادهاشون هم اونجا بودن

به محض وارد شدن به داماد ها و پدرشوهرم تبریک گفتم

بعدم که کادو پدر شوهرو دادیم باز روبوسی کردم و تبریک گفتم

خانواده شوهرم یه گروه خانوادگی بیخود دارن ( از نظر من 😅) که همه مناسبت هارو تبریک میگن به هم یجور ربات گونه و تکراری

مثلا تولد خواهر شوهر همه میریم خونش تبریک میگیم و کادو میدیم باز اینا تو گروه پیام میدن حتی شوهراشون تو گروه به زنی که کنارشون نشسته تبریک میگن 😐

حالا منم تا الان همراهی کردم و پیام دادم همه مناسبت هارو ( در کل خیلی اهل استوری و پیام توی گروها نیستم )

امسال گفتم به همه رو در رو تبریک گفتم دیگه ول کن پیامو

حالا مادرشوهرم به شوهرم گفته خیییییلی از فلانی ناراحت شدم چرا پیام نداده تبریک نگفته

چرا برات استوری نمیذاره 😐

ما به همه احترام میذاریم ولی بی احترامی میبینیم 😐😐

در صورتی که من رابطم باهاشون خوبه و همیییشه احترام میذارم

خیلی ناراحت شدم ...

اول خواستم خودم بهش پیام بدم ولی پشیمون شدم

شما باشید چیکار میکنید

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من ریدم تو منطقشون😐

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مادرشوهرت خوشش اومده از استوری بازی و ... 😂😂

بهش بگو جیگر ده سال پیش چیکار میکردی اینا نبود 😂😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حق داره مادرشوهرت

چه حقی دقیقا 😐😐😐

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

منم حوصله تبریک مجازی ندارم ،وقتی قراره یکی رو حضوری ببینی و تبریک بگی چه دلیلی داره مجازی هم بهش تبریک بگی

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده