2777
2789

راستش امروز نظرم راجب یک تاپیکی جلب شد ولی بخاطر اختلاف نظرهای زیاد کاربرای عزیز هیچ پُستی تو اون تاپیک ثبت نکردم

ببینید من سربسته میگم و از خودم مثال می زنم گه بحثی ایجادنشه

مثلا اگر من قدرت خریدم در یک نظام اقتصادی بیشتر هست حق ندارم کسی که در این نظام اقتصادی ضعیف تر هست رو مسخره یا تحقیر کنم و از دید یک نظام سرمایه داری مطلق برتر بهش نگاه کنم به جاش باید شرایط رو درک کنم و با اون فرد همدردی کنم چون از همه حالت های موجود بهش نگاه کنیم اون فرد با من در یک وطن زیست می کنه و وطن مادر مشترک همه ماست پس این نگاه و تحقیر و توهین به طبقات اجتماعی پایین تر می تونه ضربه بزرگی به هنجار و ارزش های اخلاقی انسانی بزنه

ما میگیم خارج از کشور پیشرفته هست اما چرا؟چون تو خارج حتی اگه یک گربه زیر برف باشه درحال مردن مردم انسانیت به خرج میدن و اون گربه رو نجات میدن ای کاش ماهم یادبگیریم همین طور زیبا برای انسانیت و اخلاق ارزش قائل بشیم

چیزی که مهمه درک اجتماعی ماست باید هم رو درک کنیم و مسالمت آمیز حرف هم رو بفهمیم حتی اگه شرایطمون یکسان نباشه نباید فاصله اخلاقی بین طبقات مختلف رو با رفتارمون بیشتر کنیم من هیچ منظور خاصی نداشتم از این تاپیک فقط محور اصلی حرف من رفتارهای سمی بود که در نی نی سایت مشاهده کردم

برای انسانیت یک گیاه محبت بکار🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فکر می کنم داری از بالا به بقیه نگاه میکنی

این تفکر اشتباه شما هست تو عنوان نوشتم که از خودم مثال زدم فقط لطفا درست عنوان رو مطالعه کنید موضوع اصل بحث هست نه شاخه مبحث!

یادبگیریم دستمون تو دست هم باشه پشت خالی نکنیم..همه جا مردم پشت همن کاریم ب فقیر و غنی نداره.ی کشور ...

دقیقا حرف شما نمونه بارز صحیح از یک تصدیق درسته