راستش امروز نظرم راجب یک تاپیکی جلب شد ولی بخاطر اختلاف نظرهای زیاد کاربرای عزیز هیچ پُستی تو اون تاپیک ثبت نکردم
ببینید من سربسته میگم و از خودم مثال می زنم گه بحثی ایجادنشه
مثلا اگر من قدرت خریدم در یک نظام اقتصادی بیشتر هست حق ندارم کسی که در این نظام اقتصادی ضعیف تر هست رو مسخره یا تحقیر کنم و از دید یک نظام سرمایه داری مطلق برتر بهش نگاه کنم به جاش باید شرایط رو درک کنم و با اون فرد همدردی کنم چون از همه حالت های موجود بهش نگاه کنیم اون فرد با من در یک وطن زیست می کنه و وطن مادر مشترک همه ماست پس این نگاه و تحقیر و توهین به طبقات اجتماعی پایین تر می تونه ضربه بزرگی به هنجار و ارزش های اخلاقی انسانی بزنه
ما میگیم خارج از کشور پیشرفته هست اما چرا؟چون تو خارج حتی اگه یک گربه زیر برف باشه درحال مردن مردم انسانیت به خرج میدن و اون گربه رو نجات میدن ای کاش ماهم یادبگیریم همین طور زیبا برای انسانیت و اخلاق ارزش قائل بشیم
چیزی که مهمه درک اجتماعی ماست باید هم رو درک کنیم و مسالمت آمیز حرف هم رو بفهمیم حتی اگه شرایطمون یکسان نباشه نباید فاصله اخلاقی بین طبقات مختلف رو با رفتارمون بیشتر کنیم من هیچ منظور خاصی نداشتم از این تاپیک فقط محور اصلی حرف من رفتارهای سمی بود که در نی نی سایت مشاهده کردم