2777
2789
عنوان

حق با کیه داداشم یا زنداداشم

972 بازدید | 48 پست

داداشم تحصیلات خونه ماشین شغل خوب داره،زمانی که میخاست ازدواج کنه کارمند معلم پرستارو اینا بهش معرفی میشد همرو میگفت نه ،تو خانواده ما تقریبا همه خانوما شاغلن ،مادرم معلم بازنشستست خلاصه داداشم میگفت من زن شاغل نمیخام ،تا اینکه زنداداشم معرفی شد دیپلم داشت و به شدتتتت خوشگله

روز خواستگاری داداشم گفت من زن شاغل نمیخام حتی اگه اوضاع اقتصادیم بد باشه وهزارتا حرف اینجوری جوری و شرط شروط ،جوری که مامانم چشم غره میرفت بسه

خلاصه ازدواج کردند و این خانم رفت دانشگاه و لیسانس گرفت الان یه پیشنهاد کاری داره از طرف دوستش ،داداشمم نمیذاره،رفته قهر دیشب رفتیم دنبالش کلی حرف بارمون کرد که شما خودتون شاغلین ولی توقع دارین عروستون بی دست و پا باشه😑خب ما چه کنیم مگه دست ماست ،داداشمم زیر بار نمیره اخه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با داداشت چون از اول گفت. خیلیم تاکیید داشت.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

من به شخصه شاغلم و میگم خانما تاحد امکان باید مستقل باشن

ولی این خانم از اولش قبول کرده که شاغل نباشه پس حق با برادرتونه

ولی باز بهشون بگید برن مشاوره شاید باهم کنار اومدن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !