2777
2789
عنوان

شوهر بد ذات

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 41 پست
خودم مشاوره میرم میام واقعا تاثیر خوبی داشت میدونم شوهرمم بره تاثیر میزاره ولی اصلا میگه نمیرم میگه ...

چه طرز تفکر ببخشید ولی پوسیده و قدیمی ای

اصلا و ابدا اینطور نیست اولا که کسی که پیش مشاور میره بیمار محسوب نمیشه برای اون مشاور مراجع محسوب میشه

دوما حتی روانپزشک ها هم که بیمار میپذیرن هم اینطوری نباید گفته بشه بهشون

شوهرت دست بزن داره فحاش و خودشیفتست ما هیچکدوم نمیگیم جداشو ولی خواهشا فوری حامله نشو یکم روی رابطتت ...

حامله که اصلا تا درست نشه حامله نمیشم دارم کار میکنم اصلا خیلی باهاش حرف میزنم خیلی با محبت حرفای خوب چند روز خوبه تا دعوا بحث میشه همون آدم سابق میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی قلب این شوهرت مثل برادر شوهر منم من به جاریم یاد دادم اینجوری میکنه خیلی زندگیش بهتر شده خودم ...

من اصلا سعی میکنم ادامه ندم وقتی ادامه نمیدم میاد داد میزنند چرا جواب منو نمیدی 😂 میام حرف میزنم مثل خودش دست بزن داره حرف بزنمم دردسره نزنم همین طوره

شوهره یا لات کوچه پشتی؟🗿طلاق بگیر مجبور نیستی نصف عمرتو با این هدر بدی بخدا

بخدا موندم چیکار کنم بحث دعوا کم داریم ولی داشته باشیمم ی حرفایی میزنه میگم این به چه درد من میخوره

بخدا موندم چیکار کنم بحث دعوا کم داریم ولی داشته باشیمم ی حرفایی میزنه میگم این به چه درد من میخوره

اگ بحث و دعوا کم دارین ک اوکیه

موقع دعوا اگ همون حرفارم زد تو بیشتر فحشش بده🗿

من سالها پیش در بهشت گمت کردم رد عطرت را گرفتم و به دنیا آمدم.🍃

متوجه نمیشم...چحور خودش میدونه؟!

حرف از خانواده میشه خواهرای من مانتو میپوشن کوتاه مادرم مانتو میپوشه آرایش میکنن مسافرت میرن کلا سبک امروزی آن بر عکس مادر شوهر خواهر شوهرم برمیگرده میگه اینا اگه مسلمون بودن این طوری کوتاه نمی پوشن یا جلف نبودن یا خواهرم زن دوم شده میگه درست بود زن دوم نمیشد با اینکه زن اولی طلاق گرفته رفته از خودم هم چند سری اوایل ازدواج پسر عموم زنگ زد به شوهرم گفت تو بکش بیرون من دختر عموم میخوام یعنی منو از همون موقع حتما میگه تو با این بودی که این زنگ زد همش چند تا حرف دیگه میزاره بهم میگه