2777
2789
عنوان

شوهر بد ذات

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیگم شوهرم میگه اصلا قبول نمیکنه که بریم

نه باور نکن این حرفیه که کسی که نمیخواد بره میزنه مرد و زن هم نداره

ببین حتی شده با هم نتونستید برید خودت تنها پیدا کن برو اونا درسشو خوندن که بتونن به آدما کمک کنن

فقط حتما خووووووووب تحقیق کن که یه مشاور خوب پیدا کنی

چرا طلاق اولین راه به ذهنت میرسه😐با جفت پا برو تو دهنش یا مثل خودش بکن یا از بحث برو کنار من جاتو ب ...

اصلا حرفی نمیزنم دست بزن داره تا میگم میخوام برم تهدید میکنه تا کی بشینم پول خرج کنم با این حرفاش زهر مار میکنه

چه ربطی داره

شوهرش هرچی از خانم میشنوه از گذشته تا اتفاقات خانوادش تو دعوا چماق میکنه میزنه تو سر همین خانم،این تعریف ها که شده چماق از کجا امده؟کی گدشته خانم براش تعریف کرده؟!

حرف خودشو تایید میکنه فقط

شوهرت دست بزن داره فحاش و خودشیفتست ما هیچکدوم نمیگیم جداشو ولی خواهشا فوری حامله نشو یکم روی رابطتتون کار کن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

باهاش صحبت کن اگه خودشو اصلاح نکرد طلاق بگیر یادت باشه هیچ کس مهم تراز خودت نیست اگه بچه نداری لزومی ...

من خیلی باهاش صحبت میکنم خیلی گذشت میکنم اونم بعد دعوا پشیمون میشه یا میزنه زیر گریه باهاش حرف نزنم میگه میدونی من جلو دهنمو نمی تونم بگیرم من همینم امروزا خیلی به فکرمه که برم بچه هم ندارم بخاطر همین اخلاقای بدش بچه دار نمیشم

با چاقو تهدیدش کن😂 حرکات کماندو رو روش ایجاد کنغیر از شوخی ضعیف نشون نده خودتواون ببینه هرچقدر ضعیف ...

چاقو خودش خطم روزگاره اعصابانی میشه خودش دستم چاقو میده میگه بزن اگه از من عقده داری بدنش در از خط چاقو قمه این چیزاست

اصلا حرفی نمیزنم دست بزن داره تا میگم میخوام برم تهدید میکنه تا کی بشینم پول خرج کنم با این حرفاش زه ...

میدونی قلب این شوهرت مثل برادر شوهر منم من به جاریم یاد دادم اینجوری میکنه خیلی زندگیش بهتر شده خودمم همینم،😂

کلا کلا کلا بیخیال هیچی نمیگی که دعوا بشه اصلا حرفی نمیزنه داد میزنه تو به خودت نگیر بزار بگه حرف باد هواست بزار بگه تا پاره بشه دست بزن در صورتی داره که تو ادامه بدی اون عصبی بشه وقتی سکوت کنی کم کم این رفتارش میزاره کنار جاری من جوری کتک میخورد که با خون یکی میومد خونه باباش از وقتی باهاش حرف زدم دیگه کتک نخورده و کلا زندگیش خیلی خوب شده

چاقو خودش خطم روزگاره اعصابانی میشه خودش دستم چاقو میده میگه بزن اگه از من عقده داری بدنش در از خط چ ...

شوهره یا لات کوچه پشتی؟🗿

طلاق بگیر مجبور نیستی نصف عمرتو با این هدر بدی بخدا

من سالها پیش در بهشت گمت کردم رد عطرت را گرفتم و به دنیا آمدم.🍃

هیچ وقت از هیچ مساله ای درمورد گذشتتون به همسرتون نگید

اصلا صحبت نمیکنم اصلا خودش میدونه یک سری چیزارو ولی خودم اصلا نمیگم چون تو خونه ای بزرگ شدمخواهر زیاد دارم خواهرام همیشه میگفتن هیچیو به شوهرت نگو چون به روت میزده همیشه نصبحتم میکردن

نه باور نکن این حرفیه که کسی که نمیخواد بره میزنه مرد و زن هم نداره ببین حتی شده با هم نتونستید برید ...

خودم مشاوره میرم میام واقعا تاثیر خوبی داشت میدونم شوهرمم بره تاثیر میزاره ولی اصلا میگه نمیرم میگه دیونه شدم مگه حتی تو روم میزنم میگه دیونه شدی تو که میری مشاور