2777
2789
عنوان

فا ل گیر نیستش

52 بازدید | 7 پست

اگه کسیو میشناسید که دقیق میگه شمارشو بهم بدین نیاز دارم.

میتونید خانم معلم صدام کنید،ارشد تکواندو ام معلم زبان انگلیسی،درحال آموختن زبان ترکی(استانبول)و سوارکاری.🌸... مرا عهدیست با شادی که شادی آن من باشد مرا قولیست با جانان که جانان جان من باشد به خط خویشتن سلطان به دستم داد این فرمان که تا تختست و تا بخت است او سلطان من باشد:)))!💗

@neda4720من قبلا پیش این ایدیه تلگرام گرفتم یکسال پیش بیشتر ۸۵ میگرفت برا من کامل درست نگفت برا خالم ...

ممنون

میتونید خانم معلم صدام کنید،ارشد تکواندو ام معلم زبان انگلیسی،درحال آموختن زبان ترکی(استانبول)و سوارکاری.🌸... مرا عهدیست با شادی که شادی آن من باشد مرا قولیست با جانان که جانان جان من باشد به خط خویشتن سلطان به دستم داد این فرمان که تا تختست و تا بخت است او سلطان من باشد:)))!💗

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تاپیک دیدن مطلب خود درخواب رو تو تاپیک هام بخون اجرا کن.بهتر ف ال هست..ف ال همش الکی چیزی درست بشه شانسی بوده...همین روش رو اجرا کن مطمین باس فقط مسایل مهم رو تو بیداری تحقیق کن

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

خودت و درگیر وابستشون نکن عواقب خوشی نداره

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

تاپیک دیدن مطلب خود درخواب رو تو تاپیک هام بخون اجرا کن.بهتر ف ال هست..ف ال همش الکی چیزی درست بشه ش ...

ممنونم

خودت و درگیر وابستشون نکن عواقب خوشی نداره

کار دارم اخه