2777
2789
عنوان

بی بی دیجیتال

252 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها تو رو خدا بیاید اگه پیاممو میبینید ممنون میشم پاسخ بدید و تجربه خودتون رو بگید به خدا از استرس دارم میمیرم پسرم ۲ سالشه مدت زیادی تلوزیون نیدید در روز تقریبا دو ماهه که تلوزیونو قطع کردم قبل اون اراباط چشمی نداشت واکنش به اسم و تقلید نداشت دور خودش میچرخید بعد قطع دیجیتال خدا رو شکر ارتباط چشمی و واکنش به اسم و تقلید و بلزی نمادین برگشت دور خودش نمیچرخه دیگه مگر خیلی کم شاید ماهی یه بار اونم مثلا رقصشه چند تا کلمه هم میگه اما هر وقت دلش بخواد اونم نصفه و نیمه دکتر نغز و اعصاب بردم نتیجه نوار مغز و گوش و... خدا رو شکر سالم بود اما مشکلم اینه که هنوز حرف نمیزنه دستورات رو متوجه نمیشه بعد اینم بگم که خیلی شیطونه و بازیگوش از استرس شب و روز ندارم تو رو خدا راهنماییم کنید

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

گلم این بحث خیلی بزرگیه

بی بی دیجیتال باعث میشه بچه یا حرف نزنه یا دیر ب حرف بیفته

من فامیل خودم اول بی بی دیجیتال شد بعد اوتیسم دور ازجون بچه شما این مسئله ی مهمیه برو گهواره اونجا اطلاعات دارن ک کجا ببریش ک مطمعن بشی گلم

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍