2777
2789
عنوان

کار یا درس

75 بازدید | 8 پست

عزیزان من مادر یه پسر دو ساله هستم راهنمایی کنید خواهشاً

میخوام از ماه دیگه یا درس بخونم برای رشته فرهنگیان کنکور بدم سال 1406

یا یه کسب خونگی راه بندازم (درست کردن گیفت عقد و عروسی و ...امثال اینا)تو شهرمون خواهان داره

یکیشو میتونم پیش ببرم با بچه و خانه داری شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز قطعا کار رو در نظر بگیر.

چطوری توش پیشرفت کنم

میترسم سرمایه هرچند اندک بزارم شکست بخورم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
رشتت چی بوده که میخای واسه فرهنگیان بخونی ؟از اونایی ک توی شهرتون قبول شدند تراز شونو بپرس ببین میتو ...

تجربی بودم ۱۴۰۱کنکور دادم

چطوری توش پیشرفت کنم میترسم سرمایه هرچند اندک بزارم شکست بخورم

با تبلیغ و هنر دست خودتت.شکست شاید بخوری ولی تلاش بکن.درس خوبه نه با شرایط شما که بچه کوچیک داری. ولی اکر تلاش کنی و سلیقه به خرج بدی و یک پیج بزنی حتما کارت میگیره

با تبلیغ و هنر دست خودتت.شکست شاید بخوری ولی تلاش بکن.درس خوبه نه با شرایط شما که بچه کوچیک داری. ول ...

مصمم بودم رو کار ولی وضعیت اینترنت اینجوری شده سست شدم

همیشه اینطوریه مگه؟؟؟؟خودت بلند شو نمونه کارت رو بده دست تالارها یا لباس عروس فروشی ها...

چقدر سرمایه اولیه میخواد به نظرت