زن همسایمون فوت شد بعد زن خیلی خوبی بود میخواستن مراسم بگیرن براش تو مسجد چند تا همسایه ها دیگه جمع شدن که برن مسجدو تمیز کنن واسه مراسمش منم رفتم با ماماننم لیوانارو ضد عفونی کردیم و بعد رفتم نصف مسجدو جارو زدم حالا امروز ک مامانم رفته مسجد یه خانومه بهش گفته دختر شما بود؟شوهرش نمیدی؟مامانم گفته اگه اذیتش نمیکنن که دوسال بعد برگرده اره 😐اون زنه رو هم همونموقع یکی صدا زده رفته مامانم اومد ب من گفت منم گفتم نمیدونم با این که دلم شوووهر میخاااد ولی اخه شوهر مسجدی به درد میخوره؟منم هیچی جهیزیه ندارم پول مولم نداریم وام ازدواجم ک 💩کردن داخلش فکنم بهتره بشینم سر جام🥲
حالا بزار بیان ببین اصلا خوشت میاد یا اون هم از شما خوشش میاد ؟!
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بالاخره از یه جایی باید پیدا بشه، بابانوئل قرار نیست برات بفرسته که
تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
فکر نکنم ب درد بخوره چند سال پیش ی دونه ازین خاستگار مسجدیا اومد خیلی فقیررر بود قیافه ام ک هیچ من ش ...
عهه نبابا اگر اینجوریه همون بهتر خونه بابا بمونی باورکن امثال منو تو زیاده تو این جامعه تو این سایت ...نباید عجله کنی تو امر ازدواج وگرنه عواقبش قابل جبران نیست ..حققوقش حداقلللل 30تومن باید باشهه قیافش حالا ی چیز بهتر از قابل تحمل هم باشه اوکی و اخلاقش
«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!