2777
2789

از الان تاشب کلی وقت داری ک

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمیدونم باید چیکار کنم باید میرفتم ارایشگاه ولی دیگه وقت نمیشه

چرا وقت نشه

برو

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

استرس چیو داری اخع یکی از خاستگارای من انقد زود اومد که اونا دم در بودناا ما تازه سفره شام جمع کرده ...

خب اولیشه من تجربشو ندارم بعدم بیشتر استرسم برای کارای موندست 😭

کاربری دست دوتا خواهره عزیزان 🤍🥹

چرا وقت نشه برو

مهرشهر بود یه ۲۰ دقیقه راه قبلشم باید حموم برم 🤦🏻♀️ اونجا ها هم الان ترافیکه

بعد کارم اونجا طول میکشه باید بیخیال بشم

کاربری دست دوتا خواهره عزیزان 🤍🥹

مهرشهر بود یه ۲۰ دقیقه راه قبلشم باید حموم برم 🤦🏻♀️ اونجا ها هم الان ترافیکه بعد کارم اونجا طول می ...

خب عزیزم چرا زودتر بیدار نشدی