حس می کنم استارتر اون تاپیک تا حالا یه دونه دختر چشم و دل سیر تو زندگیش ندیده واسه همین برگاش ریخته 😂😂😂
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ن دیگ این نمونه بارز زن هرچی پرتوقع تر با ارزش تر و ایناس
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
حیف قفل بود وگرنه فحش میدادما یکی داخل ادم حسابشون کرده مشکوک شدن
طفلکی مشخصه اصلا این سطح برخورد رو برای برادرش زیادی می دونه 😂
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
ن دیگ این نمونه بارز زن هرچی پرتوقع تر با ارزش تر و ایناس
دقیقا
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
چشم و دل سیری معنی ندارهدختری که خونواده پولدار داره همون توقعاتو از همسرش هم دارهنمیشه که خونوادت م ...
اون که داستان دیگه است. هر کسی بهتره با کسی از طبقه خودش ازدواج کنه.