2777
2789

چی بازی

🤍🦋یادت باشد آنچه که می‌اندیشی به همان تبدیل میشوی، آنچه که احساس میکنی همان را جذب میکنی و آنچه را که تصور میکنی خلق میکنی🌱 شروع کردم به خوبی کردن و سالم زیستن و جهان، تمام آدمهای خوبش را مقابل راه من قرار داد. شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی تر شدم، شروع کردم به مثبت اندیشی، اتفاقات بهتری افتاد. من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم که همه چیز از خودم آغاز میشد🌧️🌚 زندگی ما به منزله‌ی یک سفر است نه یک هدف ما اینجاییم که تجربه کنیم تا رشد کنیم پس از مسیر لذت ببر🌕☔  از هر پدیده‌ای فاصله بگیری کمرنگ میشود، گذشته را زیاد احضار نکن بگذار گذشته برود تمام شود و بمیرد........🚪 اگه قرار نبود بهش برسی خدا اون رویا رو توی سرت نمی‌نداخت🌜همه رو کنار گذاشتم و چَسبیدم به خودم، اهداف قشنگم و ارتقاء زندگیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلامی

جای این کارهای وقت تلف کن برو وقت بذار ۴ تا چیز درست حسابی یاد بگیری خیلی بهتره تا با یه غریبه بخوای پیام بازی کنی دخترجان

بخاطر آینده خودت میگم

یه زبانی چیزی یاد بگیر یه هنری یاد بگیر اینها دو روز دیگه به کارت میاد نه چت کردنه بی هدف

🤍🦋یادت باشد آنچه که می‌اندیشی به همان تبدیل میشوی، آنچه که احساس میکنی همان را جذب میکنی و آنچه را که تصور میکنی خلق میکنی🌱 شروع کردم به خوبی کردن و سالم زیستن و جهان، تمام آدمهای خوبش را مقابل راه من قرار داد. شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی تر شدم، شروع کردم به مثبت اندیشی، اتفاقات بهتری افتاد. من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم که همه چیز از خودم آغاز میشد🌧️🌚 زندگی ما به منزله‌ی یک سفر است نه یک هدف ما اینجاییم که تجربه کنیم تا رشد کنیم پس از مسیر لذت ببر🌕☔  از هر پدیده‌ای فاصله بگیری کمرنگ میشود، گذشته را زیاد احضار نکن بگذار گذشته برود تمام شود و بمیرد........🚪 اگه قرار نبود بهش برسی خدا اون رویا رو توی سرت نمی‌نداخت🌜همه رو کنار گذاشتم و چَسبیدم به خودم، اهداف قشنگم و ارتقاء زندگیم 

جای این کارهای وقت تلف کن برو وقت بذار ۴ تا چیز درست حسابی یاد بگیری خیلی بهتره تا با یه غریبه بخوای ...

خودت چرا اینجایی پس

خودت کاری برای خودت انجام دادی عزیز جان؟!؟!؟!؟!

لایک نکنیدددد

خودت چرا اینجایی پس خودت کاری برای خودت انجام دادی عزیز جان؟!؟!؟!؟!

من روزی بیشتر از یک ربع سر به نینی سایت نمیزنم در ضمن تو گفتی یکی میخوام با هم بازی کلامی کنیم

منکه واسه بازی اینجا نیومدم تو اومدی!

واقعا یه جمله ای خوندم وصف آدمهایی مثل تو بود که میگفت: ( وقتی دانا دستش رو بلند میکنه مقصد رو نشون میده نادان به انگشت خیره میشه)

من روزی بیشتر از یک ربع سر به نینی سایت نمیزنم در ضمن تو گفتی یکی میخوام با هم بازی کلامی کنیم منکه ...

میگن کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی دقیقا مختص توعه 😅نگران پیشرفت من نباش، نگران عقب موندگی خودت باش تو چه میدونی من چقد میام نی نی سایت
هر کسی از سطح خودش قضاوت میکنه 😉
کارت دعوت نفرستادم بیای تاپیکم ک گلی دانایی که نیاز به اعلام داره دقیقا همون جاش میلنگه🤭

لایک نکنیدددد