سلام من یه خونه ویلایی دارم پایین شهر ماله خودمه حالا همش ناشکری میکنم از صبح تا شب....امکان عوض کردن یا جابجایی یا بازسازی هم نیست فعلا دلیلشم خودتون میدونید دیگه .......
فعلا نتونستم قبول کنم اینجاروهرلخظش عذابه یه چیز بهم بگید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام هرچی هم باشه از مستاجری بهتره از تینکه هی هرماه اجاره بدی هی صاحبخانه بیاد بگه چیزی به دیوار نزن فلان کن بیسان کن تازه هی هم بترسی امسال بیرونت میکنه یا نه خونه گیرت میاد یا نه
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
همیشه پشت کنکوری بودم و غصه ی زندگی داغونمو میخوردم، بعد که قبول شدم دیدم باز دارم غصه میخورم در حالی که قبلا به پارتنرم گفته بودم که من قبول بشم دیگه غصه نمیخورم
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.