2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 49 پست
شوهرم بیشتر ب حرف مامانشه و خیلی سادس و من حرص میخورم بخاطر احترام نمیتونم چیزی بگم

محبت محبت میاره

احترام هم احترام میاره

باید متقابل باشه

با سیاست شوهرتو بکش سمت خودت

یه سوال ازت دارم : اگر فردا بیدار شدی دیدی پیر شدی به نظرت خوشحال میشی؟ معلومه که نه. پس بالاخره یه روزی پیر میشی و وقتی اون روز از راه برسه باور کن دلت نمیخواد هیچ پشیمونی داشته باشی. زندگی کوتاه تر از اونیه که برای خوشحالیه بقیه وقت بزاری یا نگران نظر مردم باشی. تنها چیزی که اهمیت داره نظر خودته اگه از شغلت متنفری استعفا بده. اگه میخوای یه سفر بری پس برو. اگه کسایی که دوستشون داری رو بهشون بگو تا دیر نشده غرورو بزار کنار مامانت بابات همسرت دوستت برادرت خواهرت رو با عشق بغل کن و بگو دوستشون داری و بزار یه چیز دیگه بهت یادآوری کنم : پدر و مادرت و هرکس دیگه ای قرار نیست برای همیشه کنارت باشن الان که جوونی شاید ساده به نظر بیاد ولی وقتی هرچی پیرتر میشی و سنت بالاتر میره غم این موضوع همیشه هست و عادی نمیشه. پس قدر عزیزانت رو بدون و یک چیزو بهم قول بده که برای خودت زندگی کنی. ترس از قضاوت شدن و حس تایید نشدن مانع از رسیدن تو به خوشبختی و شادی میشن🌱🌹🪷

منم خانواده همسرم هیچ حمایتی ندارم یعنی از همون خواستگاری تا عروسی در حد 5 میلیون هم حمایت نداشتن صفر تا صد همه چی پای خود همسرم بوده و هست ولی اصلا اجازه نمیدم حتی اظهار نظر کنند دیگه دخالت که جای خود داره البته واقعا همسرم خیلی پشتم هست علنا رک بهشون گفتم خانواده که حمایتی نداره در قبالش نباید تو هیچ موضوعی اظهار نظری هم داشته باشه

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اینو اوایل عقد اینجوری بود برخورد کردم درست شد

آفرین

یه سوال ازت دارم : اگر فردا بیدار شدی دیدی پیر شدی به نظرت خوشحال میشی؟ معلومه که نه. پس بالاخره یه روزی پیر میشی و وقتی اون روز از راه برسه باور کن دلت نمیخواد هیچ پشیمونی داشته باشی. زندگی کوتاه تر از اونیه که برای خوشحالیه بقیه وقت بزاری یا نگران نظر مردم باشی. تنها چیزی که اهمیت داره نظر خودته اگه از شغلت متنفری استعفا بده. اگه میخوای یه سفر بری پس برو. اگه کسایی که دوستشون داری رو بهشون بگو تا دیر نشده غرورو بزار کنار مامانت بابات همسرت دوستت برادرت خواهرت رو با عشق بغل کن و بگو دوستشون داری و بزار یه چیز دیگه بهت یادآوری کنم : پدر و مادرت و هرکس دیگه ای قرار نیست برای همیشه کنارت باشن الان که جوونی شاید ساده به نظر بیاد ولی وقتی هرچی پیرتر میشی و سنت بالاتر میره غم این موضوع همیشه هست و عادی نمیشه. پس قدر عزیزانت رو بدون و یک چیزو بهم قول بده که برای خودت زندگی کنی. ترس از قضاوت شدن و حس تایید نشدن مانع از رسیدن تو به خوشبختی و شادی میشن🌱🌹🪷