2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 49 پست
مادرشوهرت 💩💩💩 خوردهتو طلا فروختی اون به نامش بشه؟به پدر و مادرت بگو صحبت کنن با شوهرت بگن به مادر ...

جالبیش اینجاس به ظاهر دخالت نمیکنه بعد میگ من عروسم دوست دارم با سیاست رفتار میکنه

جالبیش اینجاس به ظاهر دخالت نمیکنه بعد میگ من عروسم دوست دارم با سیاست رفتار میکنه

توام با سیاست ب💩💩💩رین بهش

بعدم بگو منم مادرشوهرمو دوست دارم

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین نمونه پررو بودنشون رو ببین فقطدیدی درست میگم

ما الان کلی زیر قرض قسط و وامیم

بعد اومدن پکیج خونه تعمیر کردن بابام پولش داد قرار بود مادر شوهرم بده انروز گفت ندارم ب شوهرم خودت بده انقد سختم شد یه تومن پولی نیست ولی میتونه دست ما بگیره

ما الان کلی زیر قرض قسط و وامیم بعد اومدن پکیج خونه تعمیر کردن بابام پولش داد قرار بود مادر شوهرم بد ...

ای خدا چی بگم آخه😐🤦

1
5
10
15
20
25
30
35
40

محکم وایسا بگو شما هر چی رسم داشتید برای من انجام دادید..ن عروسی گرفتید ن کاری کردید

منم میخوام رسم خودمون اجرا کنم با پول خودم به کسی هم مربوط نیست..حتما انجام بده..محکم وایسا پای حرفت..کوتاه اومدن هم حدی داره..پررویی هم حدی داره

اصلا شوهرت باید بخره یعنی چی با پول خودم برای مادرزن سلام بخرم

رسومات خودشونو انجام دادن دختر خوب

بعد به یه کادو اینجوری میرسه و رسم شماست میگه نه ما نداریم

به درک که ندارن

بزار دختر شوهر بده اونوقت ببین همین دامادش براش چیکار میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا شوهرت باید بخره یعنی چی با پول خودم برای مادرزن سلام بخرمرسومات خودشونو انجام دادن دختر خوببعد ...

دختر شوهر داده😂 بعد میگفت دامادم سر عقدی دلار داده

بعد جز سرویسی که همسرم از طرف مامانش داده بهم

بهم ۵۰۰ تومن زیر لفظی دادن😐

تازه پول شاباش هام ازم گرفتن هم نامزدی هم عقد مقصر خودمم بودم چون همسرم دستش خالی بود

دختر شوهر داده😂 بعد میگفت دامادم سر عقدی دلار داده بعد جز سرویسی که همسرم از طرف مامانش داده بهم به ...

به دخترشون میرسه با پسر مردم یه جور دیگه ای تا میکنند.اینا زرنگن

چی بگم که خودت از اول کار مقصر بودی

دستش خالی بود نباید میومد خواستگاری

همون مادرشوهر موقع داماد گرفتن یکی مثل پسر خودشو قبول نکرده

چی بگم آخه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا شوهرت باید بخره یعنی چی با پول خودم برای مادرزن سلام بخرمرسومات خودشونو انجام دادن دختر خوببعد ...

انقد زیر قرض بدهی ایم یه تومن بیشتر نمیمونه اونم خودم محل کارم درخواست وام دادم

نسبت به قبل موندم یبار جلوش خودش جمع کرد خالش زیاد برا خرید اینا میومد نذاشتم دیگ خودشم جمع میکنم

اگر واقعا میدونی میشه جمعش کرد

بسم الله شروع کن

کم کم انجام بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به دخترشون میرسه با پسر مردم یه جور دیگه ای تا میکنند.اینا زرنگنچی بگم که خودت از اول کار مقصر بودید ...

مقصرم چون همسرم دوست داشتم خودمم خواستم

پول شاباش هام دادم کمک همسرم برا عقد فیلمبرداری و آرایشگاه اینام سپردم خدا برا من کاری نکردن پدر شوهرم خورد زمین پاش شکسته ۸۰ ۹۰ میلیون افتادن تو خرج دیگ از خدا خواستم