2777
2789
عنوان

دکتر هلاکویی

121 بازدید | 16 پست

چند نفر هستند که گفت و گو های دکتر هلاکویی که روی خط رادیو با مردم صحبت می کنند رو در کانال یوتوب وابسته به خود رادیو همراه، دنبال می کنند؟

دکتر هلاکویی به عنوان یک جامعه شناس و اقتصاددان و مشاور خانواده، بسیار بسیار باسواد هستند و همیشه روی واقع بین بودن تأکید می کنند.

من تقریبا ۶ ساله که صحبت های ایشون در بیشتر زمینه ها رو می شنوم و دیدگاه و جهان بینی ام و باورهام، خیلی تغییر کرده و تا حدی آگاه تر شدم و تونستم خودم و اطرافیانم رو واقع بینانه تر، ارزیابی کنم.

بی آب و تاب و توان،

منم دوسش دارم یسری میگن روانشناس زرد

همون زردش خوبه

با آدمای وحشی نباید سفید رفتار کرد

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشون اصلا صلاحیت روانشناس بودن ندارن

میشه ازشون مشورت گرفت به عنوان یه آدم دنیا دیده

ولی برخورد هاشون به عنوان روانشناس فاقد اعتبار هست ث گاهی شدیدا خطرناک

درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)

نه والا😁🤣ولی خیلی خیلی دوست شون دارم و بهشون احترام میزارم.

والابرنامش که گوش میدادم کسایی که بهش زنگ میزدن اززندگیشون میگفتن باواقعیت جوردرنمیومداحساس میکردم یه نفرهست نشسته داستان سرایی میکنه

ایشون اصلا صلاحیت روانشناس بودن ندارنمیشه ازشون مشورت گرفت به عنوان یه آدم دنیا دیدهولی برخورد هاشون ...

دکتر عزیز خودشون بارها گفتند که روانشناس نیستند و ادعای روانشناس بودن ندارند.

به نظر من آقای دکتر، ویژگی و مشخصه ی برجسته شون هم تحصلات آکادمیک داشتن در چندین رشته ی دانشگاهی و همینطور علم و آگاهی سرشار شون هستش و نه دنیا دیده بودنشون.

بی آب و تاب و توان،

خوبه اطلاعات علمیش زیاده ولی یکم زرده

اصلا زرد بودن یعنی چی؟

دکتر هلاکویی کدوم صحبت شون بوده که شما فکر می کنید زرد و غیر واقع بینانه و بی پایه و اساس و غیر علمی بوده؟

بی آب و تاب و توان،

دکتر عزیز خودشون بارها گفتند که روانشناس نیستند و ادعای روانشناس بودن ندارند. به نظر من آقای دکتر، و ...

من هم توی برخی صحبت ها واقعا باهاشون موافقم

ولی وفتی روانشناس نیستن و خودشون قبول دارن نباید ورود کنن

چون گاهی برخوردشون با بعضی و جواب هاشون به بعضی اینقدر بد هست ک7 اون فرد هر اتفاقی بعد اون تماس ممکنه براش پیش بیاد

درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)

چی گفته بودن که به نظر شما غیر واقعی اومد؟

خوددکترهلاکویی رونمیگم اونایی که بهش زنگ میزدن رومیگم

یکیش میگفت شوهرکردم رفتم آمریکانمیدونم فلان کردم برگشتم ایران دوباره رفتم آمریکاخلاصه این نصف حرفاش دررفتوآمدبوده🤣

من هم توی برخی صحبت ها واقعا باهاشون موافقمولی وفتی روانشناس نیستن و خودشون قبول دارن نباید ورود کنن ...

به نظر من گفت و گوهای ایشون به گونه ای هستش که افراد رو به واقع بینانه زندگی کردن و انتخاب کردن، راهنمایی کنند.

بی آب و تاب و توان،