2777
2789
عنوان

فیبروم

82 بازدید | 11 پست

میخوام برم جراحی فیبروم اگر تجربه دارید بفرمایید.لطف میکنید

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه ش چقدره؟ بیمارستان خصوصی یا دولتی؟

بیمارستان دولتی

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

عزیزم هزینه جراحی چقدره

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

اندازه و نوعش رو بگو

منم یبار رفتم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اندازه و نوعش رو بگو منم یبار رفتم

هشت سانتی اینترامول سابسروزال

هشت سانتی اینترامول سابسروزال

ساب سروزال بیرون رحمه و تو جراحی اسیبی به خودم رحم زیاد نمیرسه.ولی خب باید رعایت کنی.مال منم از این نوع بوده ۱۳ سانتی و ۵سانتی که ۴سال پیش عمل کردم.ولی چندماهه که متوجه شدم دوباره در اومده.اینبار از هر سه نوعش دارم.😔

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

ساب سروزال بیرون رحمه و تو جراحی اسیبی به خودم رحم زیاد نمیرسه.ولی خب باید رعایت کنی.مال منم از این ...

امبوزیلاسیون واسه ات خوبه برو پیش مهدوی