2777
2789
عنوان

روز مرد خود را چگونه گذراندین

316 بازدید | 27 پست

چیکارا کردین چیشد؟

ما جمعه رفتیم خونه پدرم-شنبه هم خونه خودمون بودیم

تا ظهر خوابیدیم بعد صبحونه خوردیم تا عصر فیلم دیدیم شبم ی کیک درست کردم هدیه شو دادم و شام خوردیم

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز ما کلا دعوا بود. هیچ جاهم نرفتیم

عیب نداره عزیزم پیش میاد

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

ما که بچه نداریم ولی یه کیک خیس درس کردم گفتم بیا عشقم روز مرده روزت مبارک😁

روز مرد ب بچه چ ربطی داره؟

تا شد خوابیدیم🥲😂

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

جشن گرفتیم برای شوهرم پدر شوهرم و خانواده را دعوت کردیم خودم پدر ندارم ۱۶ ساله فوت شدن حتی تا سر خاکشم من را نبردن ولی من سنگ تموم گذاشتم براشون هعییییی

من و پسرم و همسرم 👨👩👦

من شبش بهش تبریک گفتم وخانواده داییش خونمون بودن وکیک آورده بودن دیگه من نگرفتم وفرداش که تولد حضرت علی بود سره یه موضوعی بحثمون شد ودعواکردیم محلش نزاشتم تاغروب که خودش اومدحرف زد

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

روز قبلش گند خورد به عصابم دیروز هم سردرد سینوزیت گرفتم هیچ نکردم انشاالله بعد امتحانات جبران میکنم چون درسهام فرجه ندارن بخوام کیکی درست کنم

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»