نمیدونم چرا یساله همش خودم با بقیه مقایسه میکنم همش حالم بده همش فک میکنم من چرا انقد بدشانسم دوتا بچه کوچیک دارم گ شدیدا دارن اذیتم میکنن بدون هیچ کمکی اینام وضعیتم بدتر میکنن هی حس ناکافی بودن بهم میدن
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
انقد پادکست گوش دادم چند جلسه تراپی رفتم اصلا بی فایدست زندگی تبدیل ب جهنم واقعی شده
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
کاملا درکت میکنم منم ی دونه شیطون دارم و باردارم و گاهی درحال فروپاشی روانی از این حرفا هم زیاد میزنم 🥲 ولی همش بخاطر نداشتن کمکی و تنهاییه برید پارک خانه بازی
این حس درونیت باشه که هیچ چیزی به کسی بدهکار نیستی و مجبور نیستی زیبا و پولدار و مهربان و خوش نبپ ب ...
اینارو خودم میدونم فقط من خووم با اطرافیانم دوستانم ک شرایط بهتری دارن مقایسع میکنم نه بافضای مجازی ادمایی ک زندگی واقعیشون میبینم