2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خونمونه چی کارکنم

826 بازدید | 21 پست

دیشب اومده چندروز میمونه من عادت صبح ها که بیدار شدم بچه هار رو راهی کردم مدرسه تا 11میخوابم اینقدر بی سروصدا بچه ها رو آماده کردم حتی چراغ پذیرایی روشن نکردم بیدار نشه اما تا بچه هام مسرفتن دستشویی صبح بخیر بهشون میگفت من خودم زدم به اون راه بچه ها رفتن اومدم دراز کشیدم 6صبح انتظار داره بشینم پیشش شروع کنم صحبت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روز مهمونه حرمتشو نگه دار خونه غریبه که نیست

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

منم پارسال تو این شرایط بودم .اروم اروم بی سرو صدا حاضرشون میکردم بچه هامو .اروم درو میبستم .تا میخواستم دراز بکشم میدیدم مادرشوهرم نشسته میگه صبح بخیییییر😅

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

شبا دیر میخوابی که انقدر سختته؟

به نظرم حس خوبی داره صبح زود بیدار شدن به همه کارات میرسی کلی وقت اضافه میاری واسه اینکه بخوای واسه خودت باشی

حالا این مدت مادر شوهرت اومده به نظرم یه تست بکن سحرخیزیو

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

منم صبح زود بیدار میشم چهار الی پنج صبح. از بچگی عادت دارم عیب نداره بلند شو صبحانه حاضر کن بعدم نهار بذار گناه داره باهاش حرف بزن بالاخره مهمونته پشیمون نشه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

مهمانه

و. احترامش واجب

یادت باشه

زمین گرده ومیچرخه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

حالا چند روز تحمل کن دیگه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

آدمای سن بالا خوابشون کمه و سحر خیزترن طبیعیه

منم مامان خودم و مادرشوهرم میان خونه مون زود پامیشن وایمیستن صحبت 😄

منم عذر خواهی میکنم میرم دوباره میخوابم البته تا ساعت ۸و نیم، ۹ صبح

از کسی ک عادت داشت تا لنگ ظهر بخوابه میگم .هیچی بهتر از صبح زپد بیدارشدن نیست بخصوص اگه خودت ببری بچه ها رو مدرسه چون فول انرژی میشی.

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️