2777
2789
عنوان

مدرس فیزیک

313 بازدید | 11 پست

سلام بنده مدرس فیزیک هستم و بصورت انلاین تدریس میکنم. اگر در مبحثی دچار اشکال هستید یا یکسری سوالها دارید که باید حل بشه میتونید به بنده پیام بدید. ضمنا گروهی با عنوان فیزیلند در تلگرام دارم که حل المسائل فیزیک دبیرستان و کلی پرسش و پاسخ توی اون انجام دادم. منتظرتونم

خدایی چتونه شما مردا.حتما میخوای بگی دستم خورده

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دستش نخورده ب منم درخواست دوستی داده! اسکل!

اونروز اخه به یکیشون گفتم اصلا عجیب شده من نه چیز زیادی از زندگی شخصیم میگم نه تو تاپیکای چرت میرم.نه تاپیک شخصی زدم که بگن مجرده یا هر چی .نمیدونم چشون شده.رد میکنم دوباره درخواست میدن وقاحتشون عجیب شده.به یکیشون گفتم شاکی که دستم خورده.جالبه هر دفعه میام یکی دوتا درخواست دارم.حال بهمزن شده

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

@niniyar

نمیخواید یکم به وضعیت سایت رسیدگی کنید .ما درخواستا رو رد میکنیم ولی با کمال وقاحت باز تکرار میکنن.تو قوانینتونم خیلی چیزا هست که متاسفانه دیدم رسیدگی نمیکنید.یکیش همین مزاحمتا.یکیش تشکیل باندحمله و...من قشنگ میدونم کیا باند هستن و یهویی میان گزارش میزنن و یکیو که طبق میلیشون نیست حذف میکنن.بعید میدونم شما نتونید شناسایشون کنید

یه سوال میپرسم اگه تونستی جواب بدی بات کلاس میگیرم، خازنی رو پس از شارژ شدن از باتری جدا میکنیم و دی الکتریک با ثابت 2 رو از بین صفحات خارج میکنیم، بار ذخیره روی صفحات خازن چند برابر میشه؟

چرا درخاست میدی😑

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅