2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 31 پست
من ی چیزی از دهنم در رفت قبول ولی طرف فحشی نمونده ک دیگ پشت سرم نداده باشه

به نظرم نتیجه بی احترامی،بی احترامیه

انتظار نداشته باش وقتی تو استارتش رو زدی روسرشون حلوا حلوات کنن

اگه هم گله کنی میگن خودت اول بی احترامی کردی

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
به نظرم نتیجه بی احترامی،بی احترامیهانتظار نداشته باش وقتی تو استارتش رو زدی روسرشون حلوا حلوات کننا ...

اوکی قبول

ولی این حرفایی که گفته دربرابر حرفی که من زدم هیچه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر گله نکن

وقتی خودت حرمت دهنتو نگه نداشتی

پس توقع عزت و احترام نداشته باش از بقیه اللخصوص فک و فامیل شوهر اونم خواهر شوهر

چطور تونستی اصن پشت تلفن انقد بد صحبت کنی ؟؟

به نظرم خیلی بی حیا و بی ادبی استارتر

مشخصه که فحش در خانواده شما عزیز عادیه انقد راحت داری توجیه میکنی حرف بی ادبانت رو مشخصه خانوادگی عادت دارین به این الفاظ

حقته بیشتر از اینا حقته جدی میگم خداشاهده

واقعن دختر تازه عروس انقد بد دهن و چشم سفید ندیده بود به لطف نی نی سایت دیدم

حرمت شکوندی = حرمتت شکست

چجوری روت شد همون اول کاری به پسره بگی خواهر عفریتت؟؟!!!شوهرای ما این خواهرشونو بیاریم خودشونو جر می ...

خخخخ اره بخدا

جالب اینه بگیم بالاچششون ابروعه خودشون جرمیدن

خاهر شوهر من تف کنه رومم شوهرم میگه نععععع منظور نداشته دوست داشته یا اصلاانکارمیکنه

صدای یک طوفان خاموش امابسیارویرانگرمیشنوم-از آن دردهایی ک آدم رابه درون خودش میکشاند،،،به سمت سکوت سنگین---جایی که فقط اشک های بی صداراه دارند----وقتی درآن حالت سکوت واشک هستم به یک چیز ملموس چنگ میزنم مثل پاهایم روی زمین💔تازمزمه های درونی ام ضعیف شوند..در میان جنگ درونی ام هنوز هم درچشم هایم رنگی هست ک میگوید بمان دخترت دخترت دخترت....بمان فقط بمان🩷❤️🧡رایامرسی ک توهستی 🩵💙💚💜

میگم اسمت مهلا نیست؟؟!!!!!!

پسر دایی من ی مدتی با ی دختره دوست بود اسمش مهلت بود این دختره به پسره پایین میگفت مادر عفریتت چرا نمیاد خواستگاریم؟!!! پسر داییم خونه نداشت از خودش ، بعد ی بار دختره رفته بود دم خونه داییم با زن داییم دعوا که چرا خونتون نمیزنی به اسم پسرت تو دو سال دیگه میگفتی میمیری!!! تو کوچه جیغ میزدااا

مشخصه دختر بی تربیتی هستی

اصن همون مادرت نباید بهت بگه این حرفا رو ت

نزن دختر جان ؟

بزرگتر نداری ؟

خیلی بی ادب بار اومدی

فکر کردی کی هستی که به خودت اجازه میدی به مردم بی احترامی کنی؟

پدر و مادرت هیچی نمیگن بهت انقد بی ادبی؟

خخخخ اره بخداجالب اینه بگیم بالاچششون ابروعه خودشون جرمیدنخاهر شوهر من تف کنه رومم شوهرم میگه نععععع ...

دقیقا شوهر من که خانوادش منو میشستن پهن میکردن آخرش شوهرم میگفت نههههههه چیزی تو دلشون نیست!!

خانومایی که اسی بستین به فحش .دقت کنین خواهرشوهره چی گفتی گفته سگ زاده ج ن ده .بی تربیتی خواهرو ندیدین .ادب خانوادگی خواهرشوهر ندیدین .اصلا اسی بی ادبه خانواده پسره میتونن بگن این وصلت به صلاح نیست و تموم کنن نه اینکه هزاربرابر بدتر فحش بدن .پس مشخصه همچین متشخص هم نیستن

مشخصه دختر بی تربیتی هستیاصن همون مادرت نباید بهت بگه این حرفا رو تنزن دختر جان ؟بزرگتر نداری ؟ خیلی ...

البته همچین خانواده شوهر هم مودب نیستن با اون فحش دادنشون ،من در این مواقع ترجیحم اینه که وصلتی صورت نگیره نه اینکه بدتر فحش بدم .پس همچین ادمای با لولی نیستن فحش دادن برای خودشون هم عادیه

خانومایی که اسی بستین به فحش .دقت کنین خواهرشوهره چی گفتی گفته سگ زاده ج ن ده .بی تربیتی خواهرو ندید ...

یک دختر خانم یک دوشیزه نباید دهنش به فحش باز بشه

چرا یک دختر باید فحش بده ؟

خیلی کار زشتیه

براش درس عبرت شد که دیگه دهنشو باز نکنه هر چی دوس داره بگه ب مردم

عفریته حرف خیلی زشتیه

یک دختر خانم یک دوشیزه نباید دهنش به فحش باز بشهچرا یک دختر باید فحش بده ؟ خیلی کار زشتیه براش درس ...

اون که البته نباید فحش بده و خانواده همسرش میتونستن تو انتخابشون تجدید نطر کنن هنوز عقدی صورت نگرفته ولی ترجیحشون این بوده با لقب سگ زاده و ج ن خطابش کنن .پس در حد و قواره هم هستن چه بسا با توجه به فحش های خواهرشوهر به ایشون صدرصد اونا بدترن

دیگه خواهر طرف بهش برخورده

حتنا خواهره هم چیزی گفته که عروس خانوم گفته عفریته .در جواب حرف و حرکت خواهره .این دوتا خانواده البته بهتره بگم عروس و خواهرشوهر ، زبان صحبتشون فحشه .اینجور نیست که خانواده پسره حیف شده باشن با این عروس