2777
2789
عنوان

دخترا راهنمایی

511 بازدید | 65 پست

رو دختر داییم کراشم خیلی وقته ولی بهش نگفتم تو بچگی میونمون خوب بود شوخی و بازی و...

ولی الان احوالپرسی ساده فقط نه شوخی نه پیامی نه جوکی هیچی تو مهمونیا هم یهو نگاهم میوفته بهش سریع نگاهشو میدزده یه بار داشتم قولنج دستمو میشکوندم که اونم بعد من این کارو کرد میترسم بگم بهش از لحاظ مالی یکم پایین تریم ولی یه ذره چی بگم چی کار کنم چجوری بفهمم چی تو دلشه فامیله نمیخام ریسک کنم چون اگه منفی باشه کلن دایی اینامم میپرن و باهاشون میونمون بد میشه ولی چیکار کنم دله دیگه با هر کسی هم بودم اون بعضی وقتا میفته تو فکرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار اینه خواهری کسیو بفرستی صحبت کنه با دختره

چون اگه خودت بهش بگی دختره بگه نه یا بره جایی پخش کنه برا خودت زشت میشه میگن رو دخترمون نظر دوستیو اینا داشته وگرنه رسمی میومد جلو

همون بهترین کار اینه خواهرت به دختره بگه یه درصد ام دختره گفت نه تهش میگین میخواستیم مزه دهنشو بفهمیم که بیایم جلو یا نه چیزی امنمیشه

خیلی جدی بهش بگو و تو حرفات هم بگو ما دیگه بزرگ شدیم بین خودمون بمونه نمیخوام کسی با خبر بشه و فلان ...

فامیله اخه شاید اون منو به چشم برادرش میبینه شاید اصلا از من بدش میاد

اخه خواهرم همسن ما نیست

خب پس ول کن نگو بهش اگه احتمال میدی ۵۰ درصد خانوادش یا خودش میگه نه اصلا جلو نرو

الان تنهایی حس میکنی یکی باید کنارت باشه سر همین احساسی فک نمیکنی برو با یه غریبه ای کسی خودتو سرگرم کن بهتره

چه باحال بنظر من نگو یا با شوخی ازش بپرس ببین چیزی بهت میگه یا بهش پیام بده بپرس و بگو بین خودمون با ...

خب میگم نه پیامی اصلا نه چیزی داریم اگه پیامم باشه یه کار هست مثلا شماره فلان فامیلو میخام میگم دستت درد نکنه و خداحافظ

فرصت هم پیش نمیاد یکم مزه بریزم پیشش تو مهمونی هم نمیشه بگم پاشو بریم اتاق خیلی بزرگ شدیم😂😂

خب پس ول کن نگو بهش اگه احتمال میدی ۵۰ درصد خانوادش یا خودش میگه نه اصلا جلو نرو الان تنهایی حس میکن ...

امتحان کردم ولی فکرم فقط پیش اونه

فهمیدم با یه پسره یه دوستی ساده دارن پسره رو تهدید کردم

امتحان کردم ولی فکرم فقط پیش اونه فهمیدم با یه پسره یه دوستی ساده دارن پسره رو تهدید کردم

😂🤣دیگه احتمالا به دختره گفته دختره فهمیده نکن اینجوری اگه بگن نه با این اوضاعی که من میبینن تا آخر عمر یه کاری میکنن یادت بیفته دخترشون میخواستی

اره من عاشقشم

کاش لیاقت عشقت رو داشته باشه 😔ببین بنظرم صبر کن گاهی آدم یکیو دوست داره ولی این عشق چند وقته تموم میشه پس اول صبر اگر هنوز دوسش داشتی یکی رو جلو بنداز یا اصلا به این نظر سنجی تو نی نی سایت دعوتش کن یا هر طور شده بگو بش

😂🤣دیگه احتمالا به دختره گفته دختره فهمیده نکن اینجوری اگه بگن نه با این اوضاعی که من میبینن تا آخر ...

نمیدونم ولی احتمال زیاد نگفته چون خیلی ترسیده بود فامیل اینجوریه دیگه😂ادم واسه همین خوشش نمیاد قدم بزاره جلو ولی کاش فامیلمون نبود خدایااااا