2777
2789
عنوان

خانما یه نصحیت

292 بازدید | 25 پست

تو رو خدا انقدر ضعیف نباشین ، شوهرم از خونه پرتم کرد بیرون ، شوهرم به خانوادم فحاشی می کنه ، شوهرم داروندارمو خرج خانوادش می کنه ، شوهرم اله شوهرم بله ، لطفا انقدر ضعیف نباشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا ضعیف نباشید یه بار که مردی خیانت کردسلاخیش کردید درس عبرت میشه برا بقیه .حیف دستم نیست وگرنه قان ...

به نظر من مردی که خیانت میکنه باید با اسید آبش کرد به همراه اون زن عوضی تری که به هم جنس خودش رحم نمیکنه

دختر خواهر شوهرم از شوهر اولش یه سمند سورن یه پراید هاچبک .یه پراید معمولی کلی سکه و پول نقد گرفت.از شوهر دوم یه آپارتمان و یه جک شاسی. الآنم منتظر نفر سوم .اونوقت من یه سال کفش نخریدم

علت ضعیف بودن 90% زنا ، نداشتن کار و حقوقه

هیچوقت قرار نیست بفهمن قبل ازدواج و عشق و عاشقی اول باید از نظر مالی مستقل بشن

هر خواستگاریم برگشت بهشون گفت که من زن کارمند دوست ندارم رو باید یه چوپ کنن تو باسنشون و از خونه پرتش کنن بیرون

آقا ضعیف نباشید یه بار که مردی خیانت کردسلاخیش کردید درس عبرت میشه برا بقیه .حیف دستم نیست وگرنه قان ...

سلاخی کمه بخدا باید آبرو نذارن براشون باید از زندگی ساقط کنن طرفو ، اصن هیچ کاری نمی تونن بکن فدای سرشون جسم و روانشون رو نجات بدن و برن ، بخدا که من میشناسم کسی رو که مجرده با چهل کیلو وزن و جسم بیمار میری پرستاری سالمند ولی تن به ازدواج بد نداده