2777
2789
عنوان

قارچ ناخن

114 بازدید | 5 پست

دوستان من چند سال پیش تاپیک زدم برای قارچ ناخن هام هر کار بگی کردم تمام دکترهای متخصص پوست -عمومی-عفونی و...رفتم اصلا اثر نکرد حتی دکتر گیاهی معروف شهرمون رفتم کلی هزینه واسترس واینور واون ور رفتم حتی داروهای خیلیهاشون باعث بدتر شدن شد جالبه آزمایش قارچ هم دادم هر سه بارش منفی اومد آخرش لاک آمورولفین زدم بهشون؛روش استفاده ازش هم داخل بروشوری نوشته باید از ترب سفارش بدی اسم دیگه اش امورونیک هست که دارن ناخون هام خوب میشن گفتم این تجربه را به اشتراک بذارم دوستان استفاده کنن

علت قارچ گرفتنتون چیه؟

راستش مستاجر که بودیم رفتم خونه ای که اجاره کنم را تمیز کنم روی هود خیلی چربی بود بدون دستکش با کلی مواد ضد عفونی کننده افتادم به جونش بعد چند وقت ناخونهام نارنجی بعضی ضخیم بعضی سیاه شد الان چند ساله داشتم دارو به دارو میکردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تازه من تابه حال کاشت ناخن انجام ندادم حتی لاک هم نمیزدم تازه اصلا اصلا عادت ندارم ناخن بذارم بلند بشه وسواسی پدرم را درآورد فقط خواستم تجربه خودم را بگم بقیه اینهمه مثل من زجر نکشن

ببخشید من ناخونام تغییر رنگ یا حالت نداده ولی بوی بد میده حتی ناخونمو از ته میگیرم تمیز میشورم بازم بو میده شماهم اینطور بودین؟

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اکانت واگذار شده .تاپیک های قبل از بهمن ۱۴۰۴ متعلق به من نیست در حال پاکسازیشون هستم

ببخشید من ناخونام تغییر رنگ یا حالت نداده ولی بوی بد میده حتی ناخونمو از ته میگیرم تمیز میشورم بازم ...

نه ناخن من بوی بد نداشت فقط گاهی درد میکرد ولی اونقدر که من اطلاع دارم بوی بد ناخن میتونه یکی از علائم اصلی قارچ باشه ودر مواردی که قارچ مقاومه ممکنه توی آزمایش نشون نده که قارچ دارید درست مثل من