2777
2789
عنوان

مرد بی لیاقت

116 بازدید | 10 پست

بعضی مردا واقعا چرا اینقدر بی لیاقت تشریف دارن😐بعد میگن مناسبت برامون نمیگیرین فلان خوب بی ذوق و بی لیاقت تشریف دارین واقعا

سه نفر دورم جشن کادو گرفتن هر کدوم به نحوی ضدحال خوردن ☹️😑از خود راضی ها به هیچی راضی نمیشن

من شوهر خودم دوست داره جنگولک بازی پایمه مریض بود امشبم بچه🥹😍

ولی یکیشون لباس زنش گرفت برگشته گفته مگه من (خیلی ببخشید دوستان )داهاتیم اینو بپوشم😐اون یکی از اول روز گفته بی فایده کردی گفتم نکن هیچ کاری نبینم کاری کنید در مورد روز مرد اون یکیم یطور دیگه گند زده چتونه واقعا بی لیاقتا

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه روی کادو ایراد بزارن خیلی چیز مزخرفیه

اوکی بدتم اومده عوض میکنه ولی من از صبح دیدم چقدر زحمت کشید بیا برو کرد اونو پیدا کنه اینجوری نزن تو ذوقش خوب,من بودم فرق سرش خوب کادو الان

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

اوکی بدتم اومده عوض میکنه ولی من از صبح دیدم چقدر زحمت کشید بیا برو کرد اونو پیدا کنه اینجوری نزن تو ...

اونا دقیقا از قصد اینکارو میکنن خاک توسرشون بعد میگن زنامون سرد شدن زن همیجوری دور میشه

اینجور افراد درست تربیت نشدن. چیزی که مادرشون نتونسته یادشون بده را شما نمیتونی یاد بدی. بگذرید و بر ...

اونقدر رفتن رومخم گفتم بیام اینجا بگم من خودم اهل مناسبت و جشن ایتام خداروشکر ن پدرم ن همسرم هم بی ذوق نیستن ولی برادر شوهرام پدر شوهرم خیلی بی ذوقن

اینجور افراد درست تربیت نشدن. چیزی که مادرشون نتونسته یادشون بده را شما نمیتونی یاد بدی. بگذرید و بر ...

دلم برا جاریم سوخت سال اول زندگی آدم باش احمق چته وحشی دختره زحمت کشیده

اونا دقیقا از قصد اینکارو میکنن خاک توسرشون بعد میگن زنامون سرد شدن زن همیجوری دور میشه

ن آخه بعدشم گله میکنن برامون هیچ کاری نکردین یکیش برادر شوهر پرمدعا خودم

ن آخه بعدشم گله میکنن برامون هیچ کاری نکردین یکیش برادر شوهر پرمدعا خودم

برن گم شن بی لیاقت ها یه دوستی دارم شوهرش هی میگفت بچه بیارم تا دوستم قبول کرد تا بچه به دنیا اومد یارو رفت خیانت کرد و گفت تو برام کم گذاشتی و طلاق گرفتن و بچه هم دست دوستمه آقا با همون زن زندگی میکنه آخه دردت چی بود مردک