2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک ماهه با یکی از داداشام قهرم بددهنه فحشم داد خدا کمک کنه تا آخر عمر باهاش قهر باشم خیلی حس خوبیه

کمتر اذیت میکنه

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

شوهرم با برادرش ۸ ساله قهرن ... و تو این ۸ سال همدیگر رو ندیدیم . علتش این بود که ناراضی بودن من و ش ...

یعنی پیش نیومده جایی ، خونه مادر شوهری ،جشنی جایی رو در رو بشید ؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
باخواهرم به خاطرشوهر عوضیش.با خواهر وبرادرا همیشه قهره خیانت براش سرگرمیه شوهرش ولی خواهرم عین خیالش ...

خب اگه خواهرت هست خیالش نیست د چرا شما حرص مینوزید ؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
یعنی پیش نیومده جایی ، خونه مادر شوهری ،جشنی جایی رو در رو بشید ؟؟

نه ، هر جا اونا حضور داشته باشن ما نمیریم ...

یک سال بعد عروسیمون خونه مادرشوهرم بودم زنگ زد برای عید دعوتمون کرد ولی ما نرفتیم ، چون خیلی حرف های بدی پشتمون زدن و ما گفتیم تا عذرخواهی نکنن نمیخوایم باهاشون رفت و امد کنیم. بچه هم به دنیا آورد ما نرفتیم. پدرشوهرم عمل کرد ، موقعی که برای عیادت ببمارستان رفتیم ، تایمی رفتیم که اونا نباشن.

با برادرم که شهر دیگه اس دوساله باهام قهره

چون من پدرم فوت کرده گفت خونه رو بفروشیم سهم مونو ببریم منم گفتم تا مادرم زنده اس نه چون اواره میشد

خودش ام ندار نیست بگم بخاطر اونه

خوب مامانم اواره میشد 😪

2790
2778
2791
2779
2792