2777
2789
عنوان

❤❤شکرگزاری❤❤

322 بازدید | 13 پست

💚خدایا سپاسگزارم...که امروز من پر از اتفاقات عااالی و سوپرایز کننده اس.😍

💙خدایا سپاسگزارم..که امروزم رو با توکل و بر زبان آوردن نام تو آغاز میکنم.😍

💛خدایا سپاسگزارم..که امروز سرحال و شاد و پرانرژی هستم.😃

💜خدایا سپاسگزارم..که همیشه همیشه میخوای منو با سوپرایز های عالی، خوشحال کنی.😇

💛خدایا سپاسگزارم..که از خوشحالی من به وجد میای و نعمتهای بیشتری بسمتم می فرستی .😎

💙خدایا سپاسگزارم...که مسیرهای پیشرفت و خوشبختی رو ،سر راهم قرار میدی.😎

💚خدایا سپاسگزارم...که من در تلاشم هر روزم رو پرانرژی آغاز کنم.😎

💜خدایا سپاسگزارم..که با تکیه بر تو، مسایل به راحتی آب خوردن حل میشه.😎

💙خدایا سپاسگزارم..که مشکل گشا هستی.😎

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا شکرت که هستی

ممنون استارتر عزیز بخاطر یادآوری خدا واقعا ممنون

التماس دعا از همگی 

سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

🤗

فکر کردن به داشته ها و نعمت هایی که داریم، باعث میشه نعمت بیشتر و بیشتری، وارد زندگی مون بشه👌

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

🤗

فکر کردن و به ذهن آوردن خواسته ها و آرزوهامون ،باعث میشه راه ورود شون به زندگیمون رو هموار کنیم💪

🤗

هرچقدر درباره خواسته و نعمتی که از خدا میخوایم به وضوح و شفافیت برسیم، روز بروز بما نزدیک و نزدیکتر میشه و به چنگش میاریم💪

🤗

«با خدا باش و پادشاهی کن» فقط یک شعر نیست!

بلکهههه یک واقعیته💪