2777
2789

داداشم ۴ سالشه

بسیااااااار شیطون😂😂

الان مامانم هر کار می کنه نمی خوابه فقط داره می دوه

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۳ سال

همیشه می دانستم که پاییز دست و دل باز ترین فصلیست که می شود به آن دل بست...آخر مگر می شود به پاییز دل گرم نبود...مگر می شود به بخشندگی اش دل نبست فصلی که خزان را به جان می خرد و از دل بستگی هایش راحت می گذرد لابد آن قدر دست و دل باز هست که شما را هم به من هدیه دهد...همان چیزی که فکر می کردم شد پاییز از راه نرسیده سوغاتی من را داد...من در دوازدهمین روز از مهر ماه پاییزی مادر شدم...پاییز قبل از آن طعم خواهر شدن رو برایم به ارمغان آورده بود این بار هم طعم مادر شدن را...پاییز را دوست دارم چون شما را به من هدیه داد...

اختلاف سنیمون زیاد نبود

بزرگه 4 سال بیشتره کوچیکه 6 سال کمتر

رفیق بودیم ولی تو سر و کله همم زدیم

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

اختلاف سنیمون زیاد نبودبزرگه 4 سال بیشتره کوچیکه 6 سال کمتررفیق بودیم ولی تو سر و کله همم زدیم

من داداشم 14سالشه به شدت پرخاشگر و زبون دراز

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
حالا داره تا پرخاشگر بشه 🤣

آره🤣

البته الانم پرخاشگره

بعضی وقتا انقدر جیغ می زنه و گریه می کنه مغزت درد می گیره😂

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤

من داداشم 14سالشه به شدت پرخاشگر و زبون دراز

ذات هورمون:

و البته فضای مجازی و دوستان

باشگاه بفرستینش یه تایم

سعی کن باهاش ارتباط بگیری زود رفیق میشن

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

من پنج تا برادر داشتم یه دونه دختر بودم نو جوونی هر کدوم پدر من و در آوردن حق ام نداشتم حرف بزنم الان هر کی سر زندگیشونن واسه خانماشون الحمدلله خیلی عالی هستن ولی کلی تروما برای من ایجاد کردن

2790
2778
2791
2779
2792